Wtorek 13-11-2018, imieniny Benedykta, Stanisława, Arkadego
 
Rek

UWAGA!

Drogi Czytelniku,

uprzejmie informujemy, że w związku z wejściem w życie Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych stworzyliśmy zgodną z nim politykę prywatności. Regulacje RODO zmuszają nas do wystąpienia z prośbą do Ciebie o zaakceptowanie jego postanowień, chociaż z praktycznego punktu widzenia nic się nie zmienia w sposobie korzystania z naszego serwisu.

Jedyną rzeczą, która może budzić Twoje obawy jest profilowanie. Wyjaśniamy, że w naszym przypadku, tak jak dotychczas, skutkuje ono wyłącznie tym, że jeśli uprzednio byłeś/aś na stronie jakiegoś biura podróży, to z dużym prawdopodobieństwem nasi zaufani partnerzy reklamowi tacy jak Google serwować będą banery z widokami złocistych plaż.

Prosimy zapoznać się z polityką prywatności stosowaną na naszej stronie i zaakceptować jej postanowienia.

Może później
Zamknij Zamknij
Reklama w Elblągu
Rek
Rek
Telefon portElu Halo, tu portEl
512 918 555

Wiadomości

Wybory 2018

Sport

Gospodarka

Na osiedlu

Społeczeństwo

Na uczelniach

Kultura

Zbrodnia i kara

Dawny Elbląg

Jej portEl

Kina i teatr

Konkursy

Prasówka

Poradnik

Hit czy kit?

Po godzinach

Fotoreportel

Pozostawiony na pastwę losu wózek inwalidzki Pozostawiony na pastwę losu wózek inwalidzki

Co nowego w Elbląskich Zakładach Piwowarsko-Słodowniczych

Elbląskie Zakłady Piwowarsko-Słodownicze są w pewnym stopniu zakładami sezonowymi, biorąc pod uwagę dość duży spadek produkcji w okresie zimowym, informował Dziennik Bałtycki z 7 października 1963 r.

Na konferencji samorządu robotniczego w Elbląskich Zakładach Piwowarsko-Słodowniczych przeanalizowano wszystkie możliwości usprawnienia pracy poprzez zwiększenie jej wydajności, przy równoczesnym zmniejszeniu godzin nadliczbowych.
     Elbląskie Zakłady Piwowarsko-Słodownicze są w pewnym stopniu zakładami sezonowymi, biorąc pod uwagę dość duży spadek produkcji w okresie zimowym. Niezależnie od tego obecna realizacja zadań wytyczonych na konferencji i kontynuacja ich w roku 1964 wymagać będzie od załogi zdyscyplinowania i odpowiedniej synchronizacji pracy działów.
     
oprac. Olaf B.
Polub ten artykuł
Polub portEl.pl
..., a moim zdaniem
Reklama

To kupisz w pasażu portElu

Kuchnia inna niż inne
Kuchnia nowoczesna III
Kuchnia nowoczesna II
Kuchnia, a aneks kuchenny