UWAGA!

Drogi Czytelniku,

uprzejmie informujemy, że w związku z wejściem w życie Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych stworzyliśmy zgodną z nim politykę prywatności. Regulacje RODO zmuszają nas do wystąpienia z prośbą do Ciebie o zaakceptowanie jego postanowień, chociaż z praktycznego punktu widzenia nic się nie zmienia w sposobie korzystania z naszego serwisu.

Jedyną rzeczą, która może budzić Twoje obawy jest profilowanie. Wyjaśniamy, że w naszym przypadku, tak jak dotychczas, skutkuje ono wyłącznie tym, że jeśli uprzednio byłeś/aś na stronie jakiegoś biura podróży, to z dużym prawdopodobieństwem nasi zaufani partnerzy reklamowi tacy jak Google serwować będą banery z widokami złocistych plaż.

Prosimy zapoznać się z polityką prywatności stosowaną na naszej stronie i zaakceptować jej postanowienia.

Może później

Piaskowe babki

Powstają one co prawda bez jajek, masła i maki, ale o ileż wartościowsze są dla naszych milusińskich od prawdziwych. Piasek, woda - i babka gotowa - czytamy w Dzienniku Bałtyckim z 11 lipca 1962 roku.

A co dopiero, jak z piaskowego ciasta zaczyna się budować prawdziwe zamczyska i pałace. Ileż wysiłku, ile pomysłowości potrzeba, by wszystko się udało na piątkę z plusem. Najgorsze tylko, że dorośli zbyt chętnie wtrącają się do pracy. Ale do tego dzieciaczki przyzwyczajają się np. przy zabawie z kolejką elektryczną. A więc - jeszcze parę kropel wody i... żeby tylko nie było zakalca.
.
Polub ten artykuł
Polub portEl.pl
..., a moim zdaniem
Reklama