Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.
Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W przeglądarce internetowej można zmienić ustawienia dotyczące cookies.
Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza zgodę na zapisywanie ich w pamięci urządzenia. Proszę zapoznać się z informacją na temat cookies stosowanych na naszej stronie.
Sobota 10-12-2016, imieniny Bogdana, Julii
 
Rek

UWAGA!

Zamknij Zamknij
Rek

Posiłki

Mieszkańcy hotelu robotniczego przy Placu Słowiańskim narzekają na stołówkę, informował Dziennik Bałtycki z 13 kwietnia 1955 r.

Gdy zorganizowano stołówkę w hotelu robotniczym Zakładów Mechanicznych przy Pl. Słowiańskim w Elblągu, nikt nie miał powodu do narzekań. Posiłki były smaczne i obfite.
     Ale od marca br. wiele się zmieniło na niekorzyść. Dania są skąpe i często nieświeże.
     Np. 6 bm. podano na kolację zapleśniały ser tylżycki. Tak kierownik OZR, jak i kierowniczka kuchni mało uwagi zwracają na potrzeby konsumentów, nie starają się o to, by wydawane posiłki były smaczne i zdrowe. Do kogo więc należy kontrola pracy personelu stołówki?
     

oprac. Olaf B.
Polub ten artykuł
Polub portEl.pl
..., a moim zdaniem
..., a moim zdaniem
Reklama