Poniedziałek 10-12-2018, imieniny Bogdana, Julii
 
Rek

UWAGA!

Drogi Czytelniku,

uprzejmie informujemy, że w związku z wejściem w życie Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych stworzyliśmy zgodną z nim politykę prywatności. Regulacje RODO zmuszają nas do wystąpienia z prośbą do Ciebie o zaakceptowanie jego postanowień, chociaż z praktycznego punktu widzenia nic się nie zmienia w sposobie korzystania z naszego serwisu.

Jedyną rzeczą, która może budzić Twoje obawy jest profilowanie. Wyjaśniamy, że w naszym przypadku, tak jak dotychczas, skutkuje ono wyłącznie tym, że jeśli uprzednio byłeś/aś na stronie jakiegoś biura podróży, to z dużym prawdopodobieństwem nasi zaufani partnerzy reklamowi tacy jak Google serwować będą banery z widokami złocistych plaż.

Prosimy zapoznać się z polityką prywatności stosowaną na naszej stronie i zaakceptować jej postanowienia.

Może później

„Łossskot” w Dramatycznym

Elbląg, „Łossskot” w Dramatycznym

Na elbląskich „Celebracjach” zagościła dziś (5 grudnia) ekipa „Łossskotu” - programu telewizyjnej Jedynki informującego o aktualnych wydarzeniach kulturalnych w Polsce. Goście przybyli w strojach Mikołajów, gdyż ten odcinek zostanie wyemitowany w okresie przedświątecznym.

Elbląski spektakl „Celebracje” Krzysztofa Bizio w reż. Bartłomieja Wyszomirskiego jest ważny z wielu powodów. Jest to pierwsza premiera Dramatycznego w tym sezonie. Jest to jednocześnie spektakl prapremierowy, gdyż tekst napisany został niejako specjalnie dla Teatru Dramatycznego w Elblągu. Utwór ukazuje różne relacje między młodymi ludźmi, kobietą i mężczyzną. W ten oto sposób współczesna dramaturgia polska wdarła się przebojem na scenę elbląskiego Teatru. Kto jeszcze spektaklu nie widział, zachęcamy, bo warto.
     Kto widział i ma wyrobioną własną opinię, powinien koniecznie obejrzeć materiał o spektaklu w „Łossskocie” Tymona Tymańskiego, Jacka Dehnela i Macieja Chmiela.
     
A
Polub ten artykuł
Polub portEl.pl
..., a moim zdaniem
Reklama

To kupisz w pasażu portElu

RTV + SZAFA
Kuchnia nowoczesna III
Kuchnia inna niż inne
Kuchnia nowoczesna II