Środa 12-12-2018, imieniny Joanny, Aleksandra
 
Rek

UWAGA!

Drogi Czytelniku,

uprzejmie informujemy, że w związku z wejściem w życie Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych stworzyliśmy zgodną z nim politykę prywatności. Regulacje RODO zmuszają nas do wystąpienia z prośbą do Ciebie o zaakceptowanie jego postanowień, chociaż z praktycznego punktu widzenia nic się nie zmienia w sposobie korzystania z naszego serwisu.

Jedyną rzeczą, która może budzić Twoje obawy jest profilowanie. Wyjaśniamy, że w naszym przypadku, tak jak dotychczas, skutkuje ono wyłącznie tym, że jeśli uprzednio byłeś/aś na stronie jakiegoś biura podróży, to z dużym prawdopodobieństwem nasi zaufani partnerzy reklamowi tacy jak Google serwować będą banery z widokami złocistych plaż.

Prosimy zapoznać się z polityką prywatności stosowaną na naszej stronie i zaakceptować jej postanowienia.

Może później
Zamknij Zamknij
Reklama w Elblągu
Rek

Drzwi Otwarte w SP 4 za nami

 
Elbląg, Drzwi Otwarte w SP 4 za nami fot. nadesłana
Rek

25 lutego w Szkole Podstawowej Nr 4 w Elblągu odbyły się Dni Otwarte Szkoły dla rodziców i dzieci 5-,6- i 7-letnich.

W pierwszej części przybyłych na spotkanie gości powitała dyrektor szkoły, która przedstawiła szeroką ofertę edukacyjną placówki oraz zamierzenia i plany na przyszłość. Następnie prowadząca przedstawiła aktywne metody pracy stosowane w szkole i prezentację multimedialną pt. „Szkoła marzeń” . W tym czasie dzieci uczestniczyły w zajęciach „Gimnastyka nie tylko buzi i języka”, po których każde dzieciątko otrzymało drobny upominek. Wszyscy uczestnicy spotkania podziwiali w części artystycznej występy uczniów naszej szkoły. Po spotkaniu rodzice z dziećmi zwiedzali szkołę, rozmawiali z pracownikami placówki. Drzwi Otwarte przebiegły w miłej atmosferze. Serdecznie dziękujemy wszystkim za przybycie do nas.
     
Grono pedagogiczne SP nr 4 w Elblągu
Polub ten artykuł
Polub portEl.pl
..., a moim zdaniem
..., a moim zdaniem
Reklama

To kupisz w pasażu portElu

Kuchnia nowoczesna II
Kuchnia klasyczna
Kuchnia nowoczesna
Kuchnia nowoczesna III