字oda 24-10-2018, imieniny Antoniego, Marcina
 
Rek

UWAGA!

Drogi Czytelniku,

uprzejmie informujemy, 瞠 w zwi您ku z wej軼iem w 篡cie Rozporz康zenia o Ochronie Danych Osobowych stworzyli鄉y zgodn z nim polityk prywatno軼i. Regulacje RODO zmuszaj nas do wyst徙ienia z pro軸 do Ciebie o zaakceptowanie jego postanowie, chocia z praktycznego punktu widzenia nic si nie zmienia w sposobie korzystania z naszego serwisu.

Jedyn rzecz, kt鏎a mo瞠 budzi Twoje obawy jest profilowanie. Wyja郾iamy, 瞠 w naszym przypadku, tak jak dotychczas, skutkuje ono wy陰cznie tym, 瞠 je郵i uprzednio by貫/a na stronie jakiego biura podr騜y, to z du篡m prawdopodobie雟twem nasi zaufani partnerzy reklamowi tacy jak Google serwowa b璠 banery z widokami z這cistych pla.

Prosimy zapozna si z polityk prywatno軼i stosowan na naszej stronie i zaakceptowa jej postanowienia.

Mo瞠 p騧niej

Apetyt na start w Pucharze 安iata (造篤iarstwo szybkie)

Ewelina Przeworska po udanym starcie w Pucharze Polski powalczy na lodowym torze pod dachem w niemieckim Erfurcie o osi庵ni璚ie wyznaczonego limitu czasowego do udzia逝 w zawodach Pucharu 安iata.

Najlepsza elbl御ka panczenistka, jedyna z naszego miasta stypendystka Urz璠u Marsza趾owskiego, wykaza豉 bardzo dobr form na pierwszych zawodach Pucharu Polski, z cyklu pi璚iu, jakie zostan rozegrane w ca造m sezonie. Odby造 si one na torze Stegny w Warszawie. Przeworska we wszystkich biegach, na dystansach 500, 1000, 1500 i 3000 m zajmowa豉 drugie miejsca za Katarzyn Wo幡iak z WT Stegny. Na swoim koronnym dystansie 3000 m panczenistka osi庵n窸a czas 4:44.58, dobry ze wzgl璠u na fakt, 瞠 tor jest odkryty.
     Trenerzy obserwuj帷y rosn帷 od pocz徠ku sezonu form 造篤iarki zdecydowali o wys豉niu jej na zawody do Erfurtu, gdzie na torze lodowym pod dachem b璠zie szuka豉 szansy na osi庵ni璚ie limitu czasowego daj帷ego mo磧iwo嗆 startu w zawodach z cyklu Pucharu 安iata. Celem 造篤iarki jest uzyskanie w biegu na 3000 m czasu 4:30.00.

Andrzej Minkiewicz - Telewizja Elbl御ka
Polub ten artyku
Polub portEl.pl
..., a moim zdaniem
Reklama

To kupisz w pasa簑 portElu

Kuchnia, a aneks kuchenny
Kuchnia inna ni inne
Kuchnia nowoczesna
Kuchnia klasyczna