Środa 12-12-2018, imieniny Joanny, Aleksandra
 
Rek

UWAGA!

Drogi Czytelniku,

uprzejmie informujemy, że w związku z wejściem w życie Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych stworzyliśmy zgodną z nim politykę prywatności. Regulacje RODO zmuszają nas do wystąpienia z prośbą do Ciebie o zaakceptowanie jego postanowień, chociaż z praktycznego punktu widzenia nic się nie zmienia w sposobie korzystania z naszego serwisu.

Jedyną rzeczą, która może budzić Twoje obawy jest profilowanie. Wyjaśniamy, że w naszym przypadku, tak jak dotychczas, skutkuje ono wyłącznie tym, że jeśli uprzednio byłeś/aś na stronie jakiegoś biura podróży, to z dużym prawdopodobieństwem nasi zaufani partnerzy reklamowi tacy jak Google serwować będą banery z widokami złocistych plaż.

Prosimy zapoznać się z polityką prywatności stosowaną na naszej stronie i zaakceptować jej postanowienia.

Może później
Zamknij Zamknij
Reklama w Elblągu
Rek

Modrzewina Spring Run 2015

 
Elbląg, Modrzewina Spring Run 2015 fot. WS (arch. portEl.pl)
Rek

SKS ELaktywni i MOSiR Elbląg zapraszają w najbliższą środę, 3 czerwca o godz. 19 na Modrzewinę (obok EPT), gdzie zostanie przeprowadzony trening przygotowawczy dla osób, które zdecydowały się wystartować w tym roku w Biegu Piekarczyka.

- Chcemy wyznaczyć wszystkim chętnym odpowiednie tempo biegu na 10km tak, aby z dużym prawdopodobieństwem szybkość pokonywania trasy była dość równa na całym dystansie. To bardzo ważne dla wszystkich, a szczególnie dla początkujących biegaczy. Wiemy przecież, że błąd pierwszych kilometrów – czyli zbyt szybkie tempo – potrafi zburzyć całą koncepcję biegu. Zatem na podstawie sprawdzianu na 1 km (czyli aktualnego, maksymalnego tempa biegu ) wyznaczymy odpowiednią szybkość pokonywania całego dystansu i wykonamy trening 5-7 razy 1 km z przerwą ok. 90-120 sekund w marszu. To pozwoli nam określić nasze rzeczywiste możliwości i zapewni chęć do finiszowania na mecie oraz satysfakcję z osiągniętego wyniku.
organizatorzy
Polub ten artykuł
Polub portEl.pl
..., a moim zdaniem
Reklama

To kupisz w pasażu portElu

RTV + SZAFA
Kuchnia nowoczesna III
Kuchnia klasyczna
Kuchnia nowoczesna