UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem...
  • Jak poznać, że cukiernia smażyła pączki na starym tłuszczu? Wie ktoś?
  • Jest sposób. Najpierw musisz ugryźć pączka (tylko nie możesz popić mleka przed), jak wyczujesz, że tłuszcz nie jest stary to pewnie jest nowy. Tą samą metodę możesz stosować odwrotnie, tylko wtedy mleka nie możesz pić po ugryzieniu. W dodatku zamiast mleka możesz niczego nie pić przed i po ugryzieniu pączka.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    0
    ahmedzik(2016-02-04)
Reklama