Środa 12-12-2018, imieniny Joanny, Aleksandra
 
Reklama w Elblągu
Rek

UWAGA!

Drogi Czytelniku,

uprzejmie informujemy, że w związku z wejściem w życie Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych stworzyliśmy zgodną z nim politykę prywatności. Regulacje RODO zmuszają nas do wystąpienia z prośbą do Ciebie o zaakceptowanie jego postanowień, chociaż z praktycznego punktu widzenia nic się nie zmienia w sposobie korzystania z naszego serwisu.

Jedyną rzeczą, która może budzić Twoje obawy jest profilowanie. Wyjaśniamy, że w naszym przypadku, tak jak dotychczas, skutkuje ono wyłącznie tym, że jeśli uprzednio byłeś/aś na stronie jakiegoś biura podróży, to z dużym prawdopodobieństwem nasi zaufani partnerzy reklamowi tacy jak Google serwować będą banery z widokami złocistych plaż.

Prosimy zapoznać się z polityką prywatności stosowaną na naszej stronie i zaakceptować jej postanowienia.

Może później
Zamknij Zamknij
Rek

Pachnie i smakuje, musi być jednak dobrej jakości

 
Rek

Bardzo często traktowana jest jak mięso smaczne, choć ciężkostrawne i tłuste, niekoniecznie zdrowe. Tymczasem dobrej jakości wieprzowina jest źródłem pełnowartościowego, łatwo przyswajalnego białka, żelaza, cynku czy witamin z grupy B, które odpowiadają m.in. za funkcjonowanie układu nerwowego.

Wstrzykiwanie niedozwolonych substancji poprawiających wygląd i trwałość, sztuczne wędzenie, barwienie – te wszystkie praktyki, stosowane przez nieuczciwych producentów, sprawiły że wieprzowina została okryta złą sławą. Tymczasem ten rodzaj mięsa ma wiele białka, witamin oraz minerałów, które wspomagają pracę mięśni oraz serca, funkcjonowanie układu nerwowego, utrzymują prawidłowy poziom ciśnienia krwi. Warto również nadmienić, że na przestrzeni ostatnich lat w polskiej wieprzowinie wzrosła zawartość chudego mięsa, natomiast ilość tłuszczu zmalała.

Żyjemy coraz bardziej świadomie, czytamy etykiety, dokształcamy się, rozumiemy, że to, co jemy wpływa na jakość naszego życia. Dlatego za każdym razem, gdy kupujemy dany produkt chcemy mieć pewność, że jest on jak najbardziej naturalny i pochodzi od sprawdzonych dostawców oraz producentów.

Elbląskie Centrum Mięsno-Nabiałowe "El-Hurt" to lokalny producent mięsa i wędlin, który pozyskuje wieprzowinę tylko od polskich hodowców.

 

Ma ona wysoką jakość, jest pozbawione nastrzyków i dodatkowej chemii, to dosłownie sto procent mięsa w mięsie. Stało się bazą nowoczesnej linii, którą nazwano Masarnia Żuławska. Wędliny, które tam powstają, są oparte na oryginalnych, tradycyjnych recepturach oraz naturalnych przyprawach. Ich jakość jest poparta certyfikatami Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno – Spożywczego. 

"El – Hurt" od ponad 30 lat dostarcza konsumentom wyroby najlepszej jakości. Wykwalifikowani pracownicy zajmują się rozbiorem drobiu, półtusz wieprzowych oraz ćwierci wołowych, a produkty są pod stałym nadzorem inspekcji sanitarnej oraz weterynaryjnej.
Ofertę uzupełniają produkty nabiałowe, a także wiele promocji, które pojawiają się regularnie. Można je prześledzić na stronie "El Hurt". Również i tam, każdego miesiąca, publikowany jest katalog produktów promocyjnych. Warto do niego zaglądać i wypatrywać korzystnych propozycji. 


Elbląskie Centrum Mięsno - Nabiałowe
www.elhurt.elblag.pl

ul. Kochanowskiego 11
Tel: 55 239 47 16
609 877 988

Godziny otwarcia:
Od pon. do pt.
Od godz. 5 do 12


---------Art. promocyjny------

,
Polub ten artykuł
Polub portEl.pl
Reklama

To kupisz w pasażu portElu

Żarówki LED
Kalendarz Książkowy z Grawerem
Pieczątki Firmowe
Kalendarz Książkowy z Grawerem