Wtorek 21-08-2018, imieniny Kazimiery, Joanny
 

UWAGA!

Drogi Czytelniku,

uprzejmie informujemy, że w związku z wejściem w życie Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych stworzyliśmy zgodną z nim politykę prywatności. Regulacje RODO zmuszają nas do wystąpienia z prośbą do Ciebie o zaakceptowanie jego postanowień, chociaż z praktycznego punktu widzenia nic się nie zmienia w sposobie korzystania z naszego serwisu.

Jedyną rzeczą, która może budzić Twoje obawy jest profilowanie. Wyjaśniamy, że w naszym przypadku, tak jak dotychczas, skutkuje ono wyłącznie tym, że jeśli uprzednio byłeś/aś na stronie jakiegoś biura podróży, to z dużym prawdopodobieństwem nasi zaufani partnerzy reklamowi tacy jak Google serwować będą banery z widokami złocistych plaż.

Prosimy zapoznać się z polityką prywatności stosowaną na naszej stronie i zaakceptować jej postanowienia.

Może później

Rosja w Kadynach już pierwszego lipca

Elbląg, Rosja w Kadynach już pierwszego lipca

Znakomita uczta dla ciała i ducha, rosyjskie pyszności i muzyczne inspiracje. To wszystko przed nami już 1 lipca o godz. 20, za sprawą wieczoru z kuchnią rosyjską, organizowanego przez Hotel Srebrny Dzwon w Kadynach. Do współpracy już po raz drugi zaproszony został Marcin Budynek, znakomity kucharz, manager i szef wielu kuchni.

Po podróży kulinarnej do Francji, która spotkała się z olbrzymim zainteresowaniem, przyszedł czas na Rosję. Im dalsza Rosja tym mniej wiemy o jej kulturze i kulinariach, a są one niezwykle wykwintne i zróżnicowane. Podróże ze smakiem porwą nas tym razem do kraju, którego wizytówką jest kawior i potrawy rybne. Nie bez przyczyny najwięksi kucharze świata uważają Rosję za raj dla tej grupy zawodowej. Marcin Budynek z pewnością się do nich zalicza i skomponował menu w taki sposób, aby kulinarna kultura Rosji oczarowała nas od aperitifu do deseru. Wyborną atrakcją wieczoru będzie występ rosyjskiego zespołu, który przeniesie nas w swoje rodzinne strony.
     Hotel Srebrny Dzwon już od dawna podejmuje ciekawe, kulinarne wyzwania, a współpraca z Marcinem Budynkiem zaowocowała powstaniem wybornego menu, którym zachwycają się hotelowi goście z całej Europy, rodzimi weselnicy oraz instytucjonalni klienci hotelu.
     - Kuchnia to wyraz tożsamości i indywidualizmu. Miejsce tak wyjątkowe jak nasz zabytkowy hotel, położony na skraju przepięknych terenów Wysoczyzny Elbląskiej, wymaga kuchni zarówno wyszukanej jak i tradycyjnej - zaznacza manager Hotelu & (już wkrótce) SPA Srebrny Dzwon, Anna Wasiłyszyn.
     Obok atrakcyjnej oferty hotelowej oraz znakomitych potraw autorstwa Marcina Budynka Srebrny Dzwon już wkrótce poszczycić się będzie mógł profesjonalnym i unikalnym na skalę regionu centrum Wellness i SPA. Elblążanie już nie będą musieli wyjeżdżać do zagranicznych kurortów, aby skorzystać ze światowych nowości na rynku kosmetyki naturalnej oraz pielęgnacji ciała. Fish manicure i pedicure, unikatowe masaże z różnych zakątków globu, prysznice wrażeń, „ słoneczna łączka” dla amatorów kąpieli słonecznych, świat saun, jacuzzi, basen z hydromasażami i przeciwprądami, a także gabinet dla dwojga to tylko niektóre z planowanych atrakcji. Wszystko to, w połączeniu z cudowną kadyńską scenerią i wybornymi potrawami, nikogo nie pozostawi obojętnym na uroki pobytu w Srebrnym Dzwonie.
     Tymczasem jednak niech Srebrny Dzwon trafi przez żołądek do naszych serc. Rezerwacji stolików można dokonywać do dnia 28 czerwca pod numerem 55 231 34 34, lub pisząc na adres mailowy: biuro@srebrnydzwon.pl. Liczba miejsc ograniczona. Cena kolacji: 150 zł od osoby.
     

-------------------------------- Reklama ------------------------------

.
Polub ten artykuł
Polub portEl.pl