UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Myślisz, że żywność z Chin jest gorsza jak z polskich upraw??? Tyle, co rolnicy używają chemii na polach to normalnemu zjadaczowi nie mieści się w głowie ! Wiem dokładnie co piszę !
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    2
    zatruwają.chemią(2019-08-08)
  • Pewnie, że jest gorsza, tam robią np mleko z melaminą, po którym wiele dzieci tam zmarło i nawet chiński sąd wydał w tej sprawie karę śmierci. Stosuje się tam środki już dawno zakazane w Europie. Wybuchające arbuzy od nadmiaru środków chemicznych. Wystarczy poczytać. Zywnslość stamtąd jest zatruta bakteriami i chemikaliami nie pochodzącymi nawet z środków ochrony roślin, ale np z trujących opakowań czy linii technologicznych do produkcji, ale wg mnie jak ktoś chce to powinien mieć możliwość kupowania chińskiego mleka z melaminą czy mąki z olowiem lub PVC. Wieprzowina plukana jest tam w boraksie, mięso jest w Chinach dezynfekowane wybielaczem z chlorem, a jajka wytwarzają z parafiny. Syntetyczny ryż z ziemniaków i syntetycznej parafiny. Sztuczny gorszek zawierający pirosiarczan sodu jako barwnik zielony również używany w wybielaczach. Smacznego chińskiego żarcia. :)
Reklama