UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
  • Rozumiem że bieda, ale to nie usprawiedliwia zatruwania powietrza innym.
  • Do operator kotla.Ocywiscie jest roznica,ale ludzie widzac dym,dzwonia po porostu do Stazy Miejskiej,a ta zwykle przyjezdza na kontole.Ogolnie kazdy dym nie jest zdrowy,juz moja matka rocznik 1915mowila: " Zbyszek ty nie jedz duzo wedzonego,Bo to nie jest zdrowe" I to poniekad po kilku dekadach sie potwierdzilo patrz dyrektywy unijne dot wedzenia miesa chyba trzy lata wstecz.Wiem rowniez,ze palace more tworzy sie dym w ktory sa niedopallone czasteczki unosza sie w powietrzu,I ktore poprzez wdychanie dostaja sie do naszych organizmow,tworzac stany zapalne,a tu juz bliziutko do raka .Co innego spalarnie,tam temp.spalania to ok 3000. Stopni,a nie 700:800 przy mokrym drewnie,w spalarniach wytwarza sie gaz,ktory rowniez nie jest zdrowy,no ale tam nie ma szkodliwych mikro czasteczek ,ktore sa spalane prawie w calosci,dlatego tez palace w piecach mokrymi paliwami stalymi nie przyczyniamiy sie zbytnio do ochrony srodowiska.
  • ''biednyś boś głupi''
Reklama