Poniedziałek 17-12-2018, imieniny Łazarza, Floriana
 
Reklama w Elblągu
Rek

UWAGA!

Drogi Czytelniku,

uprzejmie informujemy, że w związku z wejściem w życie Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych stworzyliśmy zgodną z nim politykę prywatności. Regulacje RODO zmuszają nas do wystąpienia z prośbą do Ciebie o zaakceptowanie jego postanowień, chociaż z praktycznego punktu widzenia nic się nie zmienia w sposobie korzystania z naszego serwisu.

Jedyną rzeczą, która może budzić Twoje obawy jest profilowanie. Wyjaśniamy, że w naszym przypadku, tak jak dotychczas, skutkuje ono wyłącznie tym, że jeśli uprzednio byłeś/aś na stronie jakiegoś biura podróży, to z dużym prawdopodobieństwem nasi zaufani partnerzy reklamowi tacy jak Google serwować będą banery z widokami złocistych plaż.

Prosimy zapoznać się z polityką prywatności stosowaną na naszej stronie i zaakceptować jej postanowienia.

Może później

Wspierają utalentowanych elblążan

 
Elbląg, Wspierają utalentowanych elblążan fot. nadesłana. Na zdjęciu stypendyści z 2017 roku – „Banda Czworga”
Rek

Przed nami szansa na kolejne stypendia dla młodych i utalentowanych elblążan w ramach projektu „Promocje”, który jest realizowany od 2001 roku. Elbląskie Towarzystwo Kulturalne od początku swojej działalności wspiera lokalne środowisko artystyczne.

Fundusz projektu stypendialnego tworzą wpływy z 1 % oraz środki własne ETK. Celem programu jest wspieranie utalentowanych elblążan (do 35. roku życia). Stypendium można otrzymać m.in. na nagranie płyty, organizację wystawy, udział w warsztatach a od kilku lat jest możliwość uzyskania wsparcia finansowego na realizację oryginalnej inicjatywy przez animatorów życia kulturalnego Elbląga. Na zgłoszenia czekamy do końca października 2018 r. Szczegółowe informacje można uzyskać w biurze ETK (poniedziałek w godz. 9 – 12) lub za pośrednictwem poczty e mail: etkelblag@interia.pl.
     
Elbląskie Towarzystwo Kulturalne
Polub ten artykuł
Polub portEl.pl
..., a moim zdaniem
Reklama

To kupisz w pasażu portElu

Kuchnia, a aneks kuchenny
Kuchnia nowoczesna III
Kuchnia nowoczesna II
Kuchnia klasyczna