Wtorek 18-12-2018, imieniny Bogusława, Gracjana
 
Rek

UWAGA!

Drogi Czytelniku,

uprzejmie informujemy, że w związku z wejściem w życie Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych stworzyliśmy zgodną z nim politykę prywatności. Regulacje RODO zmuszają nas do wystąpienia z prośbą do Ciebie o zaakceptowanie jego postanowień, chociaż z praktycznego punktu widzenia nic się nie zmienia w sposobie korzystania z naszego serwisu.

Jedyną rzeczą, która może budzić Twoje obawy jest profilowanie. Wyjaśniamy, że w naszym przypadku, tak jak dotychczas, skutkuje ono wyłącznie tym, że jeśli uprzednio byłeś/aś na stronie jakiegoś biura podróży, to z dużym prawdopodobieństwem nasi zaufani partnerzy reklamowi tacy jak Google serwować będą banery z widokami złocistych plaż.

Prosimy zapoznać się z polityką prywatności stosowaną na naszej stronie i zaakceptować jej postanowienia.

Może później
Zamknij Zamknij
Reklama w Elblągu
Rek

By uchronić się przed ptasią grypą

Elbląg, By uchronić się przed ptasią grypą fot. Damian Matwiejczyk, arch. portel

W związku z pismem Inspekcji Weterynaryjnej Powiatowego Lekarza Weterynarii w Elblągu w sprawie zarządzenia środków związanych z wystąpieniem wysoce zjadliwej grypy ptaków prezydent Elbląga informuje, że osoby utrzymujące ptactwo (drób i inne ptaki) zobowiązane są do złożenia zgłoszenia o prowadzonym chowie ptactwa z wyszczególnieniem miejsca utrzymywania, rodzaju ptactwa oraz jego ilości.

Zgłoszenia należy kierować bezpośrednio do Powiatowego Inspektoratu Weterynarii w Elblągu Al. Grunwaldzka 108 - pisemnie lub telefonicznie: 55 237 02 53 (całodobowo - 7 dni w tygodniu) lub pod nr 696 429 079 (w godz. 7 – 15), bądź za pośrednictwem Urzędu Miejskiego w Elblągu ul. Łączności 1, Referat Ochrony Środowiska - pisemnie, telefonicznie (55 239-31-81 w godzinach pracy Urzędu), elektronicznie na adres ros@umelblag.pl.
     
     
Łukasz Mierzejewski, biuro prasowe Urzędu Miejskiego w Elblągu
Polub ten artykuł
Polub portEl.pl
..., a moim zdaniem
Reklama

To kupisz w pasażu portElu

Kuchnia nowoczesna III
Kuchnia inna niż inne
Kuchnia nowoczesna II
Kuchnia nowoczesna