Zapraszamy do zamieszczania wypowiedzi na temat tego, co
lub kto nas w Elblągu cieszy, denerwuje, przeszkadza, zaskakuje, wkurza,
irytuje, zachwyca, dołuje, oburza, frustruje. Komunikacja, służba zdrowia,
administracja, policja, służby miejskie, telekomunikacja, media, ośrodki
kultury, poczta, miejscy architekci i budowniczowie czekają na Twoją
konstruktywną krytykę, genialne pomysły i niezastąpione rady.
Gwarantujemy, że nikt Cię nie wysłucha, ale będziesz mógł zasnąć w
poczuciu, że nie przepuściłeś okazji żeby spróbować naprawić świat, a
przynajmniej tę jego cząstkę, w której na co dzień mieszkamy.
Pamiętaj jednak, że wchodzisz na HP na własne ryzyko. Przed zamieszczeniem swojego wpisu zapoznaj się z
treścią innych wypowiedzi i oceń, czy jesteś wystarczająco twardy/a żeby wytrzymać ewentualne ataki
internetowych frustratów lub nawet rzeczową krytykę.
Fotograf na ślub
Wysłane przez: FotografEl (---.dynamic.gprs.plus.pl)
Data: 22 lutego 2023 23:57
Dopiero rozkręcam się w fotografii ślubnej, ale czy ktoś byłby chętny aby zatrudnić jeszcze żółtego fotografa (po kursach ale jeszcze nie działającego w praktyce) na swoj ślub za symboliczna sumę? Mój mail- ''.phorum_html_encode('ulaczek13@gmail.com').''
Re: Fotograf na ślub
Wysłane przez: Elbladczyk (---.25.62.177.ipv4.supernova.orange.pl)
Data: 07 marca 2023 10:07
A co, jak zrobisz brzydkie, rozmazane zdjęcia? Ja dopiero zaczęłam przygodę, a mam juz papiery. Próbowałem na chrzcie. To był mój pierwszy raz i dramat. Zdjęcia nie wyszły dobrze. Nie spodziewałem się, że będzie tak ciemno, wszystko trwa chwilę i już tego nie powtórzysz. A to jedyne zdjęcia z tego wydarzenia. Duża odpowiedzialność!
Wysłane przez: JASNOŚĆ (---.net-el.pl)
Data: 08 marca 2023 21:07
Ja powiększam albo zmniejszam biust metodą bezinwazyjną (dotykowo) sukces gwarantowany albo zwrot pieniędzy

Podwładny powinien przed obliczem przełożonego mieć wygląd lichy i durnowaty, tak by swoim pojmowaniem sprawy nie peszyć przełożonego.
Żałosny starcze, pieniaczu, pamiętaj że tacy jak ty żyją krócej

Wysłane przez: valetudo_el (---.elblag.vectranet.pl)
Data: 25 marca 2023 13:43
Ja robię zdjęcia samochodów jakby kto potrzebował do ogłoszeń, też jestem początkujący, ale zawsze lepsze fotki od fotografa amatora niż jakieś tam komórką na szybko zrobione, jakby co piszcie na moim IG poniżej
Zdjęcia aut do ogłoszeń MotoFotoEl
Zdjęcia aut do ogłoszeń MotoFotoEl
Szanowny Czytelniku, uprzejmie informujemy, że tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.