Zapraszamy do zamieszczania wypowiedzi na temat tego, co lub kto nas w Elblągu cieszy, denerwuje, przeszkadza, zaskakuje, wkurza, irytuje, zachwyca, dołuje, oburza, frustruje. Komunikacja, służba zdrowia, administracja, policja, służby miejskie, telekomunikacja, media, ośrodki kultury, poczta, miejscy architekci i budowniczowie czekają na Twoją konstruktywną krytykę, genialne pomysły i niezastąpione rady. Gwarantujemy, że nikt Cię nie wysłucha, ale będziesz mógł zasnąć w poczuciu, że nie przepuściłeś okazji żeby spróbować naprawić świat, a przynajmniej tę jego cząstkę, w której na co dzień mieszkamy. Pamiętaj jednak, że wchodzisz na HP na własne ryzyko. Przed zamieszczeniem swojego wpisu zapoznaj się z treścią innych wypowiedzi i oceń, czy jesteś wystarczająco twardy/a żeby wytrzymać ewentualne ataki internetowych frustratów lub nawet rzeczową krytykę.
Idź do wątku: <---->
Akcja:  Lista wątkówNowy wątekSzukajZaloguj
Co się dzieje z Carrefourem?
Wysłane przez: waldisobon (91.241.5.---)
Data: 14 August 2024 08:02

Byłem kilka dni temu i myślałem, że robią przemeblowanie jak to markety mają w modzie (żeby łażąc i szukając makaronu "przy okazji" wrzucić do koszyka jeszcze kilka produktów, których w ogóle nie planowało się kupić...).
Ale byłem jeszcze wczoraj i wygląda mi to na zmniejszenie powierzchni.

Re: Co się dzieje z Carrefourem?
Wysłane przez: MikeMechanix (---.31.152.89.mobile.internet.t-mobile.pl)
Data: 14 August 2024 10:30

Podobno czesc metrazu ma oddac innemu sklepowi, takie nieoficjalne plotki sa

Wysłane przez: puttyman (---.205.202.204.nat.ftth.dynamic.t-mobile.pl)
Data: 19 August 2024 17:07

Czytałem że Carrefoure likwiduje część sklepów w Polsce, więc może zmieni się właściciel?

Wysłane przez: waldisobon (91.241.5.---)
Data: 20 August 2024 07:06

Leclerc też zamyka sklepy, nasz na razie nie, ale Malbork zamykają.

Wysłane przez: george (---.centertel.pl)
Data: 21 August 2024 12:18

Tną koszta, zniknelo wiele produktow. [www.bankier.pl]

Wysłane przez: MikeMechanix (---.31.152.133.mobile.internet.t-mobile.pl)
Data: 21 August 2024 13:31

Ludzie coraz rzadziej kupują w marketach, zamieniając na dostępne coraz bardziej dyskonty. Do marketu jezdziło sie na duze zakupy, raz na jakiś czas, a teraz ma sie prawie ze pod domem dyskont z podobnym asortymentem i cenami. Cerfura ratuje tylko to ze jest dobrze zlokalizowany.

Wysłane przez: MikeMechanix (---.31.148.219.mobile.internet.t-mobile.pl)
Data: 23 August 2024 21:26

MikeMechanix Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Podobno czesc metrazu ma oddac innemu sklepowi,
> takie nieoficjalne plotki sa

w Media Markt zmniejszona powieszchnia jest na potrzeby przestrzeni magazynowej. W carefurze bedzie half price.

Szanowny Czytelniku, uprzejmie informujemy, że tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
This forum powered by Phorum.