Zapraszamy do zamieszczania wypowiedzi na temat tego, co
lub kto nas w Elblągu cieszy, denerwuje, przeszkadza, zaskakuje, wkurza,
irytuje, zachwyca, dołuje, oburza, frustruje. Komunikacja, służba zdrowia,
administracja, policja, służby miejskie, telekomunikacja, media, ośrodki
kultury, poczta, miejscy architekci i budowniczowie czekają na Twoją
konstruktywną krytykę, genialne pomysły i niezastąpione rady.
Gwarantujemy, że nikt Cię nie wysłucha, ale będziesz mógł zasnąć w
poczuciu, że nie przepuściłeś okazji żeby spróbować naprawić świat, a
przynajmniej tę jego cząstkę, w której na co dzień mieszkamy.
Pamiętaj jednak, że wchodzisz na HP na własne ryzyko. Przed zamieszczeniem swojego wpisu zapoznaj się z
treścią innych wypowiedzi i oceń, czy jesteś wystarczająco twardy/a żeby wytrzymać ewentualne ataki
internetowych frustratów lub nawet rzeczową krytykę.
Zgłoś do moderacji
Czy na pewno chcesz zgłosić do moderacji ten wpis?
Re: Jeżeli lubisz piwo...
Wysłane przez: BeerAmateur
Data: 2018-06-02 10:28
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Wiosenna edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa zaliczona. Było całkiem w pytkę. Oto co udało mi się spróbować.
Bazinga! z browaru Podgórz typu Oatmeal Hazy APA.
Całkiem przyjemne piwo, choć brakowało mi intensywniejszego aromatu i smaku.
[www.facebook.com]
Kontenerowiec z browaru Zakładowego typu New England Pale Ale.
Rarytas. Owocowe, soczyste i mega pijalne. Pycha.
[www.facebook.com]
Londoner z browaru Brovca typu New England IPA.
Aromatyczne, gładkie, owocowe i soczyste.
[www.facebook.com]
Fabio z browaru Kingpin typu Blackcurrant milkshake IPA.
Przyjemne, owocowe, porzeczkowe i dobrze pijalne. Brakowało mi jedynie większej goryczki.
[www.facebook.com]
Banana Stout Grand Prix z browaru Pinta typu Fruit Milk Stout.
Zawód. Wodniste, kwaskowate, no i tych bananów trzeba było szukać ze świeczką.
[www.facebook.com]
Mr. Happy z browaru Piwne Podziemie typu Tropical Double IPA.
U ła aaaa. Piwne Podziemie daje radę. Jest mocarnie, owocowo i soczyście.
[www.facebook.com]
Balios Bourbon B.A. z browaru Roch typu Black IPA.
Kolejny rarytas. Jest palono i świerkowo. Całość okraszona sporą ilością beczki i wanilii.
[www.facebook.com]
Wine Cake Polish Wine B.A. z browaru Brokreacja typu Wheat Wine.
Gęste, mocarne, owocowe i taninowe. Jedynie co mi przeszkadzało to zbyt agresywny i alkoholowy finisz.
[www.facebook.com]
RISzard II z browaru Warsztat Piwowarski typu Russian Imperial Stout z malinami.
Całkiem przyjemny ris, choć maliny dały cierpko-pestkowy finisz.
[www.facebook.com]
Tanatos B.A. z browaru Olimp typu Russian Imperial Stout (Whisky RIS Tanatos leżakował 15 miesięcy w beczce po winie z czarnej porzeczki).
Torf, paloność, czekolada, kawa i beczka. Coś pięknego.
[www.facebook.com]
I wisienka na torcie. KBS (Kentucky Breakfast Stout) z browaru Founders typu Imperial Stout.
Świetny aromat kawy, czekolady, wanilii i beczki.
[www.facebook.com]
"Kiepskie piwo?... Nie"
Bazinga! z browaru Podgórz typu Oatmeal Hazy APA.
Całkiem przyjemne piwo, choć brakowało mi intensywniejszego aromatu i smaku.
[www.facebook.com]
Kontenerowiec z browaru Zakładowego typu New England Pale Ale.
Rarytas. Owocowe, soczyste i mega pijalne. Pycha.
[www.facebook.com]
Londoner z browaru Brovca typu New England IPA.
Aromatyczne, gładkie, owocowe i soczyste.
[www.facebook.com]
Fabio z browaru Kingpin typu Blackcurrant milkshake IPA.
Przyjemne, owocowe, porzeczkowe i dobrze pijalne. Brakowało mi jedynie większej goryczki.
[www.facebook.com]
Banana Stout Grand Prix z browaru Pinta typu Fruit Milk Stout.
Zawód. Wodniste, kwaskowate, no i tych bananów trzeba było szukać ze świeczką.
[www.facebook.com]
Mr. Happy z browaru Piwne Podziemie typu Tropical Double IPA.
U ła aaaa. Piwne Podziemie daje radę. Jest mocarnie, owocowo i soczyście.
[www.facebook.com]
Balios Bourbon B.A. z browaru Roch typu Black IPA.
Kolejny rarytas. Jest palono i świerkowo. Całość okraszona sporą ilością beczki i wanilii.
[www.facebook.com]
Wine Cake Polish Wine B.A. z browaru Brokreacja typu Wheat Wine.
Gęste, mocarne, owocowe i taninowe. Jedynie co mi przeszkadzało to zbyt agresywny i alkoholowy finisz.
[www.facebook.com]
RISzard II z browaru Warsztat Piwowarski typu Russian Imperial Stout z malinami.
Całkiem przyjemny ris, choć maliny dały cierpko-pestkowy finisz.
[www.facebook.com]
Tanatos B.A. z browaru Olimp typu Russian Imperial Stout (Whisky RIS Tanatos leżakował 15 miesięcy w beczce po winie z czarnej porzeczki).
Torf, paloność, czekolada, kawa i beczka. Coś pięknego.
[www.facebook.com]
I wisienka na torcie. KBS (Kentucky Breakfast Stout) z browaru Founders typu Imperial Stout.
Świetny aromat kawy, czekolady, wanilii i beczki.
[www.facebook.com]
"Kiepskie piwo?... Nie"