UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Szlachetne ale. .. strasznie ryzykowne :-( Na grupie widać np. sałatki z majonezem- nie wiadomo ile i gdzie leżało- salmonella i inne bakterie- zatrucia gotowe, można wylądować w więzieniu za narażenie ludzi na utratę życia lub zdrowia. Na pewno pomysł takitrzeba zmodyfikować- ktoś odda zraziki, któe stały trzy dni w kuchni- i co? Jak zbadacie pokarm? :-(
  • Załóżmy, że ludzie oddają świeże jedzenie a nie to, które się psuje. :) Takie zraziki jak budzą podejrzenia to się nie jada po prostu :)
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    0
    Marta A(2018-04-08)
  • @Marta A - Ludzie potrafią oddać brudne i porwane ubrania, bo to "dla biednych" także nie zdziwiłbym się, gdyby oddali jedzenie, które stało na kuchence i swojej rodzinie już nie zaserwują. A np. salmonelli nie widać i nie czuć- a trujesz się.
  • Zgadza się, ale to co ja odebrałam było dobrze zweryfikowane. :)
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    0
    MartaAp(2018-04-08)
Reklama