Środa 12-12-2018, imieniny Joanny, Aleksandra
 
Rek

UWAGA!

Drogi Czytelniku,

uprzejmie informujemy, że w związku z wejściem w życie Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych stworzyliśmy zgodną z nim politykę prywatności. Regulacje RODO zmuszają nas do wystąpienia z prośbą do Ciebie o zaakceptowanie jego postanowień, chociaż z praktycznego punktu widzenia nic się nie zmienia w sposobie korzystania z naszego serwisu.

Jedyną rzeczą, która może budzić Twoje obawy jest profilowanie. Wyjaśniamy, że w naszym przypadku, tak jak dotychczas, skutkuje ono wyłącznie tym, że jeśli uprzednio byłeś/aś na stronie jakiegoś biura podróży, to z dużym prawdopodobieństwem nasi zaufani partnerzy reklamowi tacy jak Google serwować będą banery z widokami złocistych plaż.

Prosimy zapoznać się z polityką prywatności stosowaną na naszej stronie i zaakceptować jej postanowienia.

Może później
Zamknij Zamknij
Rek

Gość Fundacji

W czwartek 3 sierpnia Fundacja Elbląg już po raz kolejny gościć będzie Erwina Vollerthuna, jednego ze swoich mecenasów.

Rodzina mieszkającego dziś w Krumbach w Bawarii Erwina Vollerthuna pochodzi z podelbląskiego Majewa. On sam od kilkunastu lat działa w Niemczech na rzecz byłych mieszkańców tej miejscowości i zabiega o to, by rozwijała się współpraca między byłymi a obecnymi mieszkańcami regionu elbląskiego. Od czterech lat co roku przyjeżdża do naszego miasta, by wesprzeć działalność Fundacji Elbląg. Pieniądze, które przekazuje, przeznaczane są na kapitał żelazny funduszu, który ma wspierać inicjatywy służące zachowaniu wielonarodowego dziedzictwa kulturowego Elbląga.
     
PD
Polub ten artykuł
Polub portEl.pl
..., a moim zdaniem
..., a moim zdaniem
  • Czy Redakcja może napisać na jakie projekty przeznaczane są pieniądze od bawarskiego darczyńcy?Jakieś konkretne działania< za bardzo enigmatycznie brzmi ta notka jak dla lokalnego patrioty..
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0 0
    zosia hertz(2006-08-01)
Reklama

To kupisz w pasażu portElu

Kuchnia inna niż inne
Kuchnia, a aneks kuchenny
Kuchnia nowoczesna
Kuchnia nowoczesna II