UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Ryba prosto z kutra. .. powiedzmy, a na zapleczu 5 zamrażarek:) pracowałem to wiem jak jest.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    1
    Egoniasty(2017-04-19)
  • Dokladnie???? ja też pracowałam w barach nadmorskich Stegna krynica hel i nic tam swierzego nie bylo ryba mrozona czesto za dużo było ich odmrozonych i te śmierdzące rozmrozone ryby były serwowane następnego dnia, bułki do kebaba skrobalismy bo pleśnią obeszly frytki też przebieralismy bo w worze było pełno splesnialych???? A ryba z grila gdzie cena jest duuuzo wyższa robiona jest tak: smażona normalnie jak każda w zejelczalym głębokim oleju potem jest wycierana w ręczniki papierowe obsypywana przyprawa do grila i wrzucają na patelnie do grilowania żeby na rybie były paski jak z rusztu???? dlatego nic tam nie rusze
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    0
    Asiaaaaaa(2019-08-15)
Reklama