Zapraszamy do zamieszczania wypowiedzi na temat tego, co
lub kto nas w Elbl±gu cieszy, denerwuje, przeszkadza, zaskakuje, wkurza,
irytuje, zachwyca, do³uje, oburza, frustruje. Komunikacja, s³u¿ba zdrowia,
administracja, policja, s³u¿by miejskie, telekomunikacja, media, o¶rodki
kultury, poczta, miejscy architekci i budowniczowie czekaj± na Twoj±
konstruktywn± krytykê, genialne pomys³y i niezast±pione rady.
Gwarantujemy, ¿e nikt Ciê nie wys³ucha, ale bêdziesz móg³ zasn±æ w
poczuciu, ¿e nie przepu¶ci³e¶ okazji ¿eby spróbowaæ naprawiæ ¶wiat, a
przynajmniej tê jego cz±stkê, w której na co dzieñ mieszkamy.
Pamiêtaj jednak, ¿e wchodzisz na HP na w³asne ryzyko. Przed zamieszczeniem swojego wpisu zapoznaj siê z
tre¶ci± innych wypowiedzi i oceñ, czy jeste¶ wystarczaj±co twardy/a ¿eby wytrzymaæ ewentualne ataki
internetowych frustratów lub nawet rzeczow± krytykê.
ADMIN
Wys³ane przez: JASNO¦Æ (---.play-internet.pl)
Data: 29 kwiecieñ 2019 19:26
Mo¿e by tak pozwoliæ tylko zalogowanym userom na komentowanie portalowych artyku³ów ?
Wkurza mnie jak jakie¶ niedoje&%# gimbusy oczerniaj± ludzi, instytucjê i nie maj± odwagi przedstawiæ siê
Damy radê co¶ w tej kwestii zrobiæ?

Podw³adny powinien przed obliczem prze³o¿onego mieæ wygl±d lichy i durnowaty, tak by swoim pojmowaniem sprawy nie peszyæ prze³o¿onego.
¯a³osny starcze, pieniaczu, pamiêtaj ¿e tacy jak ty ¿yj± krócej
Wkurza mnie jak jakie¶ niedoje&%# gimbusy oczerniaj± ludzi, instytucjê i nie maj± odwagi przedstawiæ siê
Damy radê co¶ w tej kwestii zrobiæ?

Re: ADMIN
Wys³ane przez: daxx (---.elblag.vectranet.pl)
Data: 30 kwiecieñ 2019 19:41
Popieram. Tyle jadu siê s±czy spod artyku³ów...
Wys³ane przez: ¿abek (---.elblag.vectranet.pl)
Data: 30 kwiecieñ 2019 21:55
a co mamy robiæ, zarabiamy po 1500 albo pracy nie mamy, ¿adnych sukcesów, dajcie nam chocia¿ hejtowaæ bo co nam zostaje jak siê piwa biedronowego opijemy
Wys³ane przez: JASNO¦Æ (---.sigma.jaslo.pl)
Data: 01 maj 2019 01:37
¯abek mleko niech pijo jak nie umio alko
a tak serio to ta b³azenada i hejt wylewaj±cy siê z komentarzy zaczyna mnie irytowaæ i nie tylko mnie jednego go¶cia ju¿ wy³apa³em dwulicusa bo co innego mówi³a w 4 oczy a co innego wypisywa³ ale ¿e ma nietypow± manierê i pisze i mówi tak samo (pewne sformu³owanie) to zosta³ skarcony i ju¿ przesta³ zarzucaæ hejtem ale przyda³o by siê parê osób tak utemperowaæ

Podw³adny powinien przed obliczem prze³o¿onego mieæ wygl±d lichy i durnowaty, tak by swoim pojmowaniem sprawy nie peszyæ prze³o¿onego.

Wys³ane przez: kar (---.elblag.vectranet.pl)
Data: 02 maj 2019 06:06
jak ciê wkurza to nie czytaj, logowanie to pewna forma ograniczeñ, Nie dla ograniczeñ.
Wys³ane przez: BadMan (80.51.63.---)
Data: 02 maj 2019 19:45
kar Napisa³(a):
-------------------------------------------------------
> jak ciê wkurza to nie czytaj, logowanie to pewna
> forma ograniczeñ, Nie dla ograniczeñ.
Ale tutaj zalogowaæ siê ka¿dy mo¿e
-------------------------------------------------------
> jak ciê wkurza to nie czytaj, logowanie to pewna
> forma ograniczeñ, Nie dla ograniczeñ.
Ale tutaj zalogowaæ siê ka¿dy mo¿e

Wys³ane przez: Miszkurka2000 (---.elblag.vectranet.pl)
Data: 08 maj 2019 16:25
ADMIN czy da siê zrobiæ tak aby po klikniêciu na kciuk by³ on ju¿ zaznaczony ¿eby przypadkowo nie klikaæ znów w te same?
<--- kliknij --->

Wys³ane przez: admin (Moderator)
Data: 09 maj 2019 08:25
Pewnie mo¿na, ale w ogóle, to jest zabezpieczenie i przy drugim klikniêciu wyskoczy Ci informacja, ¿e ju¿ klika³e¶.
Wys³ane przez: JASNO¦Æ (82.160.24.---)
Data: 08 lipiec 2019 18:15
Jaki¶ zastój w portelikach kto¶ tu chyba przysn±³ 

Wys³ane przez: dino (---.elblag.vectranet.pl)
Data: 08 lipiec 2019 19:17
Pewnie mo¿na, ale w ogóle, to jest zabezpieczenie i przy drugim klikniêciu wyskoczy Ci informacja, ¿e ju¿ klika³e¶.
Chyba nie do koñca to jest prawd±,czêsto próbuj±c klikn±æ i wyraziæ swoj± opiniê,czy to za,czy przeciw wyskakuje komunikat,¿e niby ju¿ siê klika³o i nastêpna mo¿liwo¶æ dopiero za ile¶ tam godzin...
Chyba nie do koñca to jest prawd±,czêsto próbuj±c klikn±æ i wyraziæ swoj± opiniê,czy to za,czy przeciw wyskakuje komunikat,¿e niby ju¿ siê klika³o i nastêpna mo¿liwo¶æ dopiero za ile¶ tam godzin...

Data: 17 lipiec 2019 13:36
Je¶li wyskakuje informacja, ¿e za ile¶ tam godzin, to znaczy, ¿e jestê¶ w trybie incognito, albo niedawno wykasowa³e¶ pliko cookie.
Data: 31 lipiec 2019 21:53
Kurde mam te¿ewe albo inn± cofkê, skomentowa³em pewne zdjêcie i po klikniêciu " opublikuj" przenios³o mnie tu [www.portel.pl] data prehistoryczna 

Data: 01 sierpieñ 2019 11:04
Dziêki za uwagê, poprawione.
Data: 01 sierpieñ 2019 18:01
spoko loko 

Data: 02 sierpieñ 2019 23:15
dobreeee [www.youtube.com]

Data: 03 sierpieñ 2019 21:27
Nie ja robi³em, wiêc bez fa³szywej skromno¶ci powiem, ¿e te¿ mi siê podoba. Oskarowa rola Micha³a!
Wys³ane przez: JASNO¦Æ (---.play-internet.pl)
Data: 20 listopad 2019 19:21
[www.portel.pl]
Znów siê tam dzia³ og³oszeñ zrobi³, chocia¿ niektóre persony wydaj± siê byæ ciekawe

Znów siê tam dzia³ og³oszeñ zrobi³, chocia¿ niektóre persony wydaj± siê byæ ciekawe

Wys³ane przez: dzqu (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 25 listopad 2019 20:10
Tutaj te¿ czyta³em i pisz± to tym [womenlifestyle.pl] wiêc jako¶ mnie to nie dziwi...
Szanowny Czytelniku, uprzejmie informujemy, ¿e tylko zarejestrowane osoby mog± pisaæ na tym forum.