UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (od najstarszych opinii)
  • Jeżeli przyrzekną, że już więcej nie będą tego robić to nic im nie zrobią.
  • Przecież to sól z mikroelementami. Kto wymyślił dioksyny? Przecież one powstają dopiero w wysokich temperaturach. Kurczak upieczony, niezależnie czy i jaką solą posolony ma dioksyny. Na każdą piekarnię kurczaków trzeba wysłać trzy litery. jakieś uzasadnienie ich istnienia musi być.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    0
    sceptyk(2012-03-04)
  • Z kolei twierdzenie, że sól nie jest szkodliwa, jest udowodnionym kłamstwem. Spożycie soli powoduje nadciśnienie i choroby serca. Dodatkowo sól wpływa na poprawę smaku potraw. A to wywołuje najpierw apetyt a potem otyłość i cukrzycę. Czyli sól, podobnie jak cukier, smalec, czy masło, sa szkodliwe. I powinna być na produkty te nałożona akcyza. Podobnie jak na papierosy, bo uzależniają i skracają życie. A rządowi potrzebne są pieniądze. Poważne pytanie - kto ukamieniuje dziennikarzy, którzy z chciwości wysyłają na bezrobocie kilka tysięcy ludzi dokładających rękę do eksportu. Eksportu którego teraz nie będzie?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    0
    zceptyk(2012-03-08)
Reklama