UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (od najstarszych opinii)
  • Jestem rolnikiem /ogrodnikiem z zawodu i wiecie co ?Te bakterie w warzywach sprowadzanych zza granicy, jedyne racjonalne wytłumaczenie to. .. przenawożenie jakimś sztucznym nawozem upraw albo -o zgrozo - zbyt duża dawka tzw. konserwantów. A co, myślicie, że pomidorki czy ogórki byłyby tak piekne w "naszych" sklepach po sprowadzeniu ich z np. Holandii czy też Niemiec lub innych krajów ?To samo tyczy się owoców cytrusowych. I niech mi nikt nie wmawaia, że jest tzw. "czysta eko-zywnośc ", takiej w Polsce już dawno nie ma. Albo. .. to zemsta AL-KAIDY i BIN-LADENA zza grobu, hihi (florek)
  • ch-Odświeżę Ci pamięc, niedawna tzw. AFERA CUKROWA, pamietasz jak 1 kg cukru był PO 6 zł, jak myślisz dla czego ?A w E"Leclerc teraz leży cukier sprowadzony z Wloch. (florek)
  • Jak niedługo ten cały system pier. .. .dyknie to sie stołki poprzewracają. .. ..
  • pewnie towar genetycznie modyfikowany, zatrucia rzecz całkowicie nie planowana
Reklama