UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • A postaw się na miejscu pracodawcy.ciekawe jak ty byś się zachowywał jako szef.najlepiej jest zwalić wszystko na pracodawce.a może ty tylko zarabiasz jako kuchasz 14zł na godzinę może jak byś był wartościowym kucharzem to byś zarabiał 18zł na godzinie.sam pracuję w gastronomi i wiem że to jest ciężki kawałek chleba.ale żeby zarabiać 18zł na godzinie to trzeba coś z siebie dawać.a nie ciągle narzekać.i pamiętaj szanuj szefa swego bo możesz mieć gorszego.i zostaniesz bez niczego.pozdrawiam Pana B.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    3
    Elbląski kucharz(2018-04-30)
  • Na bank jakiś prywaciarz leje wodę , żaden kucharz by tego nie napisał ha ha Pozdro
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    1
    Marek kk(2018-05-02)
Reklama