UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • @Pracownik mobingowany - prawda jest taka że w szanującym się lokalu nie ma czasu na mobing i narzekanie. trzeba zapieprzać i dawać z siebie jak najwięcej i w takim lokalu kucharz zarabia więcej niż 14 zł a jeżeli uważasz się za kucharza i zarabiasz poniżej tej stawki to znaczy że jest z tobą coś nie tak albo zapomniałeś że jesteś pomocą kuchenną lub kucharzem w pseudo restauracji. A prawda jest taka że kucharz powinien zarabiać 6-8tyś ale niestety jest to nie możliwe w e-gu. Dlatego dobrym kucharzem może być tylko pasjonat a wy pseudo kucharze popracujecie 3,4 lata w kuchni a potem idziecie do zamiatania ulic i narzekacie jak to was wykorzystywali. pozdrawiam kucharzy
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    0
    kucharz(2018-05-01)
  • Racja i zgadzam się 100% Nie dajcie się bujać prywaciarzom , jak w świta mieli by sami robić to by było wszystko zamknięte ...
Reklama