UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
  • Jeżeli ty się tak znasz na gotowaniu jak na zasadach ortografi to tylko współczuć :) Honor kolego nie Chonor ;) pozdrawiam Marcina
  • Jadłam przysznie tylko jak istniał Vips było warto
  • @Były uczeń - "Widzisz źdźbło w oku brata swego, a w swoim nie widzisz"? ortografii piszemy prze dwa "ii"
  • Potwierdzam. Wielka strata ze to miejsce zostało zlikwidowane. Teraz nie ma w Elblągu porządnego miejsca gdzie można by się stołowac.
  • Brawo dla tego Goscia. Świetna inicjatywa , wielki szacun za odbudowę wizerunku Elbląskiej gastronomii , nigdy nie zapomnę smaku paszetetu zrobionego przez pana Bartka :-) ten zawód to ciężki kawałek chleba . Duża pasja i miłość do garów . Powodzonka
  • Dajcie spokój pewnie po garach obiera ziemniaki gdzieś w restauracji ha ha ha
  • Pan Bartosz robi naprawdę fajną robotę.Oby więcej takich ludzi.Dla nie których gotowanie to nie tylko zarobek na życie,to także pasja i hobby.Widzę że są ludzie co potrafią połączyć wszystkie rzeczy na raz.Panie Bartku powodzenia w dalszym działaniu.Powiniem być panem wzorem do naśladowania dla młodszego pokolenia kucharzy.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    5
    0
    Dobry człowiek (2018-04-30)
  • Kucharze w Elblagu to klasa sama w sobie ... Gorzej z Pracodawcami którzy prowadzą wyzysk na wielka skale od śmieciowych umów , kasy pod stołem i stawek godzinowych typu 14 zł dla kucharza to jest śmiech na sali ... minimum 18 zł powinna być stawka , do tego praca w weekendy i święta za te sama kasę ... to już jest skandal !!! wyzysk !! Tylko pamiętaj pracodawco że czasy komuny minęły i prędzej czy później zostaniesz sam na tej kuchni bez ludzi z banda nieudaczników którzy się nie zwolnili bo szef płaci ja dla szefa wszystko nawet palec w d... !!! Każdy zdrowi myślący pracownik nie da się w ch.. robić i zmieni robota na tą chwile jest takie zapotrzebowanie na kucharzy w Elblagu że głowa boli . Szanujcie pracownika swego bo możecie mieć gorszego .
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz Pokaż ten wątek
    2
    1
    Pracownik mobingowany(2018-04-30)
  • A postaw się na miejscu pracodawcy.ciekawe jak ty byś się zachowywał jako szef.najlepiej jest zwalić wszystko na pracodawce.a może ty tylko zarabiasz jako kuchasz 14zł na godzinę może jak byś był wartościowym kucharzem to byś zarabiał 18zł na godzinie.sam pracuję w gastronomi i wiem że to jest ciężki kawałek chleba.ale żeby zarabiać 18zł na godzinie to trzeba coś z siebie dawać.a nie ciągle narzekać.i pamiętaj szanuj szefa swego bo możesz mieć gorszego.i zostaniesz bez niczego.pozdrawiam Pana B.
  • Do mobingowanego.zawsze możesz zmienić pracę a nie narzekać.wiesz ile osób by dało w Elblągu żeby zarabiać 14zł na godzinę.jeżeli tobie za mało to wyjedz do Anglii.
  • Jak jesteś mobingowany to zmień prace idź do KFC tam cię szef doceni.
  • Jak za 14 robisz to masz zarobki adekwatne do umiejętności . Gratuluje czyli jesteś wart tyle ile sam się cenisz 0zl i tacy jak ty zaniżają stawki ludzia z pasja i polotem ..
Reklama