UWAGA!

Drogi Czytelniku,

uprzejmie informujemy, że w związku z wejściem w życie Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych stworzyliśmy zgodną z nim politykę prywatności. Regulacje RODO zmuszają nas do wystąpienia z prośbą do Ciebie o zaakceptowanie jego postanowień, chociaż z praktycznego punktu widzenia nic się nie zmienia w sposobie korzystania z naszego serwisu.

Jedyną rzeczą, która może budzić Twoje obawy jest profilowanie. Wyjaśniamy, że w naszym przypadku, tak jak dotychczas, skutkuje ono wyłącznie tym, że jeśli uprzednio byłeś/aś na stronie jakiegoś biura podróży, to z dużym prawdopodobieństwem nasi zaufani partnerzy reklamowi tacy jak Google serwować będą banery z widokami złocistych plaż.

Prosimy zapoznać się z polityką prywatności stosowaną na naszej stronie i zaakceptować jej postanowienia.

Może później

(2019-07-19)Fot. Anna DembińskaSmaki Pomorza w bibliotece

W dużej mierze opierała się na rybach, zarówno słodkowodnych, jak i morskich, które wędzono, smażono, duszono, gotowano. Korzystano także z ziemniaków i cebuli, brukwi, grzybów i owoców leśnych, natomiast mięso zostawiano na specjalne okazje. O tradycyjnej pomorskiej kuchni można było posłuchać, a także jej spróbować, w ramach letnich warsztatów kuchni regionalnej. Odbywają się one przez całe wakacje w Bibliotece Elbląskiej.
Przeczytaj więcej w artykule związanym z tym fotoreportażem.
Reklama

 Wyszukiwanie zdjęć 

To się ogląda