UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • No to zaraz krasnale z ROD się odpalą.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    11
    10
    xyzet(2026-06-01)
  • @xyzet - Tekst pisany chyba przez jakiegoś pato-dewelopera, jasne najlepiej wywalić emerytów z ich działek, na których uprawiają sobie warzywka itd do dziesięcioleci i wybudować tam betonowe osiedla, jasne, i najlepiej dać im działkę za Dębicą, niech tłuką się tam godzinę autobusem. Bo po co starsza osoba ma sobie pieszo czy rowerkiem podjechać na działeczkę i tam spędzać na świeżym powietrzu ostatnie lata swojego życia. Wywalić staruszka bo deweloperzy muszą zarabiać! Nie ma na to zgody. Nie i nie jestem "krasnalem" z ROD, po prostu mam tam działkę i widzę też jak są one potrzebne tym ludziom, zarówno starszym emerytom, jak i rodzinom zdziećmi, którzy mieszkają w centrum w blokach i nie mają domu z ogrodem bo ich na to nie stać.
  • Pan, który to pisał chyba nigdy nie był na działkach. Ja takową posiadam i wszystkie działki obok mojej są bardzo zadbane. Jestem osobą pracującą jednak nie stać mnie na wczasy czy wyjazdy nad morze. Jest to jedyne miejsce gdzie mogę odpocząć. Myślę, że takich osób jak ja jest mnóstwo.
  • @Jestem osobą pracującą jednak nie stać... Właśnie do tego doprowadził pis. Macie... za miskę ryzu. Tak suweren dumnie wstał z kolan
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    1
    Prawda pisiory ?(2026-06-01)
Reklama