UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Zaorać część tych zapuszczonych działek RoD na Okólniku, tam nikt nie ma kontroli na niczym, Jak kiedyś miałem tam działkę, to starszy Pan poprosił mnie żebym mu skosił kawałek trawy, jak zobaczył że mam spalinowa kosiarkę, to powiedział że szkoda bo on to zawsze do słupa się podpina i ciągnie prąd na lewo, tak jak wielu tam. Część tych działek to faktyczne składowiska odpadów, inne, położone w dolnych rejonach większość roku stoją zalane wodą. prezesi jednym wydają klucze do bramy innym już nie, zrobiono też tam nielegalny parking z bramą na pilota, kasują za to pieniądze, ale jeśli powiesz coś nie tak, to nie wydadzą Ci w ogóle klucza. Zrobiono tam sobie prywatny folwark, najpierw zabrano część placu zabaw dla dzieci, aby zrobić nielegalne przejście na prywatną posesję granicząca z działkami, a później zlikwidowali całkowicie plac, aby zrobić tam działkę dla kogoś, działka nie została zagospodarowana, i rosną tam tylko chwasty.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    20
    4
    ROD POZA GRANICE MIASTA(2026-06-01)
  • @ROD POZA GRANICE MIASTA - Chłopie co ty za pierdółki wypisujesz. Jaki nielegalny parking. To parking działkowy i jest opłacany przez użytkowników na jego utrzymanie. Działki nie zagosporowane bo nie mają właścicieli. Możesz skorzystać. Prąd nielegalny a to ciekawe bo jest na licznikach. Opłacany. Zalewa na dole i z tym też sobie poradzą. Może postawić w/g twojej wersji dom to go napewno będzie zalewać. Moim zdaniem to trzeba bronić takich terenów a nie tylko beton i beton.....
Reklama