UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • W programie: pokazy rozpraszania zgromadzeń ( pałowanie, gazowanie, rzucanie kostką brukową w protestujących ), prezentacja planów zasilenia skarbu państwa dochodami z mandatów ( na drugie półrocze ), pokazy bezzasadnego legitymowania obywateli i opowiadania głupot przed kamerą ( prowadzone przez specjalistów uwiecznionych na filmach na kanale Audyt Obywatelski ), pokazy braku wyszkolenia i umiejętności strzelania z broni służbowej, pokazy tatuaży na przedramionach i gdzie tam jeszcze, prelekcja pt. "Nie płacę za swoje błędy, bo robią to za mnie podatnicy", itd. , itd. Moc atrakcji. Zapraszamy.
  • Widać że nie pracujesz bo i męskości brak. Osobiście trudno nazwać pracę policjanta za wdzięczny wysiłek ale gdyby ich nie było to życie wyglądało by jak ruch drogowy bez świateł ? Wiem co to jest pałka milicyjna, wiem co to jest rozkaz w obowiązkowej służbie wojskowej i wiem co to jest szacunek, dyscyplina i samodzielność. A Ty ? Jaka jest twoja życiowa mądrość ? Bez google byś nie wiedział gdzie wisła płynie...
Reklama