UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • MariuszLewandowski-Fc Panowie - zarejestrujcie konta w systemie redakcyjnym i piszcie co chcecie Jak macie problem proszę na meila mariuszlewandowski1966@gmail. com ja chętnie sprawdzę czego boi się redakcja portelu a jak trzeba będzie to sprawę przekażę gdzie trzeba bo policja ma służyć i bronić a jak ktoś chce pomiatać i rządzić to won z tej służby jak najszybciej. Donos na Straż Miejską jest już w ratuszu - jak coś wam nie pasuje w Policji zapraszam. Nie narzekajcie tylko działajcie
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    7
    0
    MariuszLewandowski-Fc(2026-06-30)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Tak postępując przypisujesz się do grona szumowiny i szczuje bo wiesz jak dziś to nie adekwatnie działa na leniwą i bezmyślną młodzież, co chcesz tym osiągnąć ? Pytam bo jestem starszy od ciebie (rocznik1963) i mam prawo domagać się odpowiedzialności, prawdy w odróżnianiu dobra od zła. Pomijając żałosny apel, powiem szczerze że w każdej instytucji jest czarna owca, w każdym z nas dookoła są Judasze co za grosze sprzedają i pytam cię chłopie 60- letni kiedy przestaniesz gwiazdorzyć na portEl, kiedy w końcu co jest najważniejsze będziesz poważnym facetem a nie agitatorem mowy nienawiści chamstwa i patologi na portEl ?
  • @MariuszLewandowski-Fc - Nie porównuj Policji do Straży Miejskiej... dziś święto Policji więc ich nie obrażajmy takimi porównaniami.
    0
    0
    Mieszkaniec_Elbląga(2026-07-01)
  • @Mieszkaniec_Elbląga - Dobrze że chociaż dwa nagie miecze przekazane królowi polskiemu Władysławowi II Jagielle i wielkiemu księciu litewskiemu Witoldowi nie są naszą winą że urodziliśmy się w czasie PRL :⁠-⁠)
  • MariuszLewandowski-Fc Mój drogi - stary a głupi bym rzekł. Postępuje zgodnie z moim sumieniem i nic Ci do mojego postępowania i poglądów. Do tego jak wiedzę nie dorosłeś - a szkoda. Prawdę od kłamstwa oceniam podle własnych kryteriów i własnego rozumu czego i Tobie życzę. To że wszędzie są judasze i czarne owce nie oznacza że trzeba je akceptować. Gwiazdorzyć nie przestane choćby na złość takim jak ty - co to wszystko wiedzą lepiej. Chamstwo mowa nienawiści o patologia to kawałki świata w jakim żyjemy nie ma tolerancji dla ludzi którzy stawiają się ponad innymi i jak ty - uważają że coś muszę bo tak im się wydaje. Nic nie muszę i mogę wszytko co myślę napisać publicznie pod własnym imieniem i nazwiskiem I tego komfortu i Tobie życzę.
    0
    0
    MariuszLewandowski-Fc(2026-07-01)
Reklama