UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Niestety ceny biletów zaporowe, szczególnie dla młodych ludzi, ale także dla takich emerytów rozkochanych w jazzie, bluesie, soulu, jak ja !!! Szkoda !!!
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    5
    3
    smutny dziadek stefek(2026-07-23)
  • @smutny dziadek stefek - Serio, zobacz na innych festiwalach, jakie są ceny biletów. Albo zerknij na ceny koncertów Leszka Możdżera. To nie są zaporowe ceny!
  • Drogi Anonimie! Twoje stanowisko, które głosisz "ex cathedra", całkowicie pomijasz trudne sytuacje życiowe wielu Polaków, choćby takich jak ja. Ceny biletów na różnych i różnej rangi festiwalach jazzowych są mi znane i co? Czy to w jakiś sposób zmienia moją sytuację finansową, czy to zmienia fakt, że ceny na tegoroczny Jazzbląg, w tym także na koncert genialnego pianisty Leszka Możdżera, są dla mnie zaporowe?! Wyraziłem własne zdanie, nikogo ono do niczego nie zmusza, nie zobowiązuje, więc o co chodzi?!!! Na koniec tego elaboratu - trochę Ci, Mój Drogi Anonimie, zazdroszczę, ale takie jest życie !!! Spotyka się dwóch kumpli: Hej stary! Idę dziś z żoną na niezłe balety ! Wiesz tańce, bufet, alkohole!!! Drugi: Ja se też kupię piwo i będzie ekstra!!! No to idę po piwo!!! Pozdrawiam!!
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    1
    pogodny dziadek stefek(2026-07-24)
Reklama