UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • MariuszLewandowski-Fc Od trzech lat mówię ze w Elblągu ma powstać Grypa Medialna żeby dzieci i młodzież mogły kręcić rolki teledyski czy co tam chcą a wszyscy w Urzędzie Miasta twierdzą że nie ma takiej potrzeby. y. Koszmar co się w tym mieście dzieje od roku - czy wiceprezydenty Kowal ma jakieś pomysły poza gładką gadką i szczerzeniem zębów do kamer > > > > ?????
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    13
    MariuszLewandowski-Fc(2026-10-10)
  • @MariuszLewandowski-Fc - teraz nadszedł czas wykazać się wiedzą i doświadczeniem w edukacji ??!!!!!
  • MariuszLewandowski-Fc O proszę jaka szydera... Przypadkowo drugim moim zawodem jest zawód nauczyciela praktycznej nauki zawodu a dyplom zdałem z najwyższą możliwą oceną - było nas takich chyba trzech dwaj pozostali to Ełk i Augustów. Doświadczenia w zawodzie nie mam - za mało płacą za dużo nerwów. Nie mniej mam wrażenie że niewielu Elbląskich nauczycieli brało udział w takiej ilości spotkań z psychologami jak ja podczas 4 lat pracy dziennikarskiej. I chyba jedynym który brał udział w spotkaniach z młodzieżą i potrafi podejść do dzieciaków na ulicy i zapytać co o edukacji myślą. Ale chętnie sprawdzę czy moje poglądy są zgodne z Procedurami jakie obowiązują w szkołach. Może szanowny Pan wskaże jakaś ciekawszą z XXI obowiązujących w ZSZ nr.1 ???? Na razie SI znajduje tylko tę jedną - chyba mało inteligentna mimo że sztuczna, . , ...
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    0
    MariuszLewandowski-Fc(2026-10-10)
Reklama