UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • dziś znowu odczyty, konferencje, gadu gadu kobiet spełnionych czy niespełnionych ! wiecznie jakieś gadki, popisy tylko efektów brak ! te wieczne gadulstwo i lansik i chęć zaistnienia zaczyna być irytujący, teraz jest czas na działanie zwłaszcza wobec tego co się dzieje wśród dzieci!!!!
  • MariuszLewandowski-Fc Byłem i potwierdzam - spotkanie towarzyskie przy kawie. Panie po godzinnym spotkaniu miały ZERO pytań do uczestników Panelu - ja ograniczyłem się do jednego bo wiać Panie bardziej interesowały kremy i kosmetyki niż temat panelu. Przygotowanie niektórych panelistów wątpliwe pytań miałbym ze 30 ści ale jak widać to był czas na kawę i ciastka. Cukiereczki - przednie zjadłem dwa. Pani Olszewska starała się zadać naprawdę ciekawe pytanie - poza jedynym mężczyzną osobiste wynurzenia. i tak dobrze że nie padło pytanie o kolor paznokci czy krój butów. Jestem Paniami w 99 zawiedziony O stronę wizualną faktycznie się postarały o intelektualną - już w zasadzie wcale. Angeliko - gdzie jesteś bez Ciebie robi się w tym mieście nudno....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    1
    MariuszLewandowski-Fc(2026-10-10)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Te wszystkie stowarzyszenia, zjazdy, opowiesci to jedynie sposób na nudę szukających wiecznego spełnienia w zyciu i zaistnienia oraz ucieczka od zyciowej rutyny, a sensu praktycznego nie ma w tym zadnego, owszem towarzysko przy kawce popitolić zawsze można... kiedyś były koła gospodyń dzis stowarzyszenia.....
Reklama