UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Kiedyś na Robotniczej to był basen, 3,5 metra w najgłębszym miejscu, można było się nauczyć skakać i nurkować, a teraz ile? Zarówno na CRW Dolinka jak i po przebudowie na Robotniczej max 1,8 metra?
  • Potwierdzam. A tuż po sąsiedzku był "Ruski rynek"!!!🤩
  • To zasługa harleyowca i nakretki. Oni maja kompleks maluczkosci i wszystko co dotkna zmieniaja na male, kameralne, bezuzytyeczne, patrz amfiteatrr w parku dolinka, patrz najwiekszy basen w Europie przy spacerowej zmieniony na zespol bezuzytecznych malych sadzawek, patrz komunikacja miejska male ciasne autobusiki, male ciasne tramwaje, most uni europejskiej waski bez poboczy, bez chodnikow. Wszystko male kameralne do niczego. Ale tak sobie wybieracie. Nawet ten basen przy Robotniczej wypłycili a idealnie nadawał się do nurkowania. Teraz juz nie.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    5
    Jawamwójtaniewybierałem(2026-06-11)
  • @Jawamwójtaniewybierałem - "Kompleks maluczkośći" to tobie doskwiera, ale nic dziwnego w twojej sytuacji.
  • @Jawamwójtaniewybierałem - Co ty gadasz ? Przecież to wszystko wina Tuska. Oglądam republikę to wiem najlepiej. Tam mowiom nam że wszystko wina Tuska. Nawet metalowe kolano prezesa. Nawet to że prezes nie mógł mieć dzieci
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    0
    Wszystko wina Tuska(2026-06-11)
Reklama