UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Godzinę później też jest przesiadka na EIP, ale trzeba 16 min poczekać, a to pewnie znowu za długo? Jaki jest idealny czas na przesiadkę dla nowego elbląga, żeby nie chcieli zmieniać rozkładów jazdy w całej Polsce? Przypomnę tylko, że ludzie mogą mieć jeszcze przesiadkę w Tczewie, nie tylko w Malborku i każda zmiana na ich 'widzi mi się' będzie miała realny wpływ na skomunikowanie w innym miejscu. Zostawcie ten temat dorosłym. Jak chcecie pobawić się pociągami, to na jaszczurczego jest sklep modelarski, tam kupcie sobie modele i pobawcie się na makiecie.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    6
    7
    KapitanSzyderca(2026-06-23)
  • @KapitanSzyderca - Jak przesunięcie jednego pociągu regio o 10 minut to zadanie nie do zrobienia to ja nie mam pytań
    3
    4
    Niedasizm(2026-06-23)
  • @Niedasizm - Jezeli jedzie z Olsztyna do Malborka, to nie jest duży problem. Ale zmiana czasu z Warszawy nawet o 5min robi bardzo duza roznice. Jezeli tego nie wiesz, to oznacza, ze nie masz zadnej wyobrazni, o wiedzy nie wspominajac.
    4
    0
    Piesek_leszek(2026-06-23)
  • @Niedasizm - Egoizm czy ignorancja? Jedna zmiana na linii 204,wywoła lawinę zmian na liniach magistralnych 9,131,203,220 i 260,że o innych pobocznych, zależnych nie wspomnę. Zapomniałeś, że tory nie są tylko dla jednego składu? Że po tych samych torach poruszają się dziesiątki innych pociągów w różnych odstępach czasu?
    3
    2
    KapitanSzyderca(2026-06-23)
Reklama