UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Wspaniałą Szkoła, wspaniała kadra pedagogiczna, perfekcyjne przygotowanie uczniów do zawodu i dalszego kształcenia. Upłynęło 54 lata od pierwszego wejścia w mury tej placówki, ale sentyment i pamięć o nauczycielach pozostają na zawsze. Szacunek!
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    8
    2
    uczeń(2026-06-01)
  • @uczeń - Moja Śp. mama była wieloletnim nauczycielem tej szkoły. Kochała, szanowała młodzież i swoją pracę. Czasami jako dziecko byłam o to zazdrosna, jak sprawdzała prace uczniów w domu. Czuła się odpowiedzialna za nauczanie i wychowanie. Zdarzało mi się być, choć na chwilę w pokoju nauczycielskim i myślę, że że takich nauczycieli z pasją było tam znacznie więcej. Ciekawe, barwne osobowości. Większość już odeszła. Do dziś podziwiam i szanuję
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    9
    0
    Nostalgia(2026-06-01)
  • @Nostalgia - Jeśli chodzi o kadrę kobiecą była bardzo zróżnicowana od Pani Czerskiej wspaniałego pedagoga i super człowieka po zwykłe czerwone..... których nazwisk lepiej nie wymieniać bo to wstyd dla szkoły. Zdarzały się całe rodzinki czerwonych aparatczyków. Ale większość to była super kadra. Wielki szacunek dla Pana Brzozowskiego. Oddzielna grupa to fachowcy od sportu!!! Nauki zawodów. !! To była rzeczywiście super szkoła i szkoła życia. Z niejednego gamonia zrobiła dyrektora.
  • @uczeń - To było dawno temu teraz to szkola z nazwy
Reklama