UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Nie wiem jak dziś wygląda tam nauka, ale w latach 2000-2002 to była... ŻENADA!! Jęz. angielski z Panią Stefanią i Jej słynne tematy lekcji pt. "The Wilsons house".3/4roku szkolnego(!!!)tylko ten temat był!!SERIO!Pan Szocik bodajże uczył inf. !!Bardziej teorii ponieważ tam nawet SkiJumpDelux cięło tak, że przez 45min. lekcji max do 7 razy dało radę popykac. I hit nad hity! Już nawet nazwy przedmiotu nie pamiętam, ale rys. techniczny w 1mm. kratke tam się robiło z pseudonauczycielem którego nazwiska nie warto pamiętać, ale typ zamiast"super"gadał"szuper". Strasznie faworyzował wazeliniarzy!Mogli markerem rys. robic a dostawali 4+.
  • @S6-C4 - Oj tak, ta szkoła z informatyką miała tyle wspólnego co baletnica z boksem. Jeszcze tam była jedna pani od informatyki... nigdzie tak dobrze nie uczyli uruchamiania Painta jak w w zsti. Może i kiedyś ta szkoła była prestiżowa, BA może i teraz jest taka, ale w latach 00-10 taka na pewno nie była.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    6
    3
    Absolwent(2026-06-02)
  • @S6-C4 - Dzisiaj jest jeszcze gorzej nauczyciele nie potrafia przekazac swojej wiedzy, tylko korzystaja z komputera, z ksiazek ktorych nie tlumacza (chyba nie potrafia), szczególnie w branzowce. Malo tego dzieciaki z branzowki są gorsze od tych z technikum opinia wypowiedziana przez jednego z nauczycieli.
  • @098 - Bzdury opowiadasz, jestem właśnie w branżówce i wcale nie czuję się gorszy ani gorzej traktowany. Wręcz przeciwnie mamy super nauczycielki ( jestem na logistyku), które robią bardzo dużo, żeby nas przygotować do egzaminu
Reklama