UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Przeciez jeszcze kilka lat temu parking przy CRW Dolinka był darmowy, Podobnie było ze strefa saun, gdzie placac ok 20 zl za wejscie na obiekt mozna bylo skorzystac z sauny. Niestety ludzie z KO, PSL ktorych cechuje pazernosc, nieudolnosc i pogarda dla ludzi wprowadzili dodatkowe oplaty za parking oraz za strefe saun i tak jadac do crw Dolinka Zapłacimy przynajmniej 1 zl za parking, 20 zl za wejscie na obiekt i 22 zl za korzystanie z saun co za pojedyncza wycieczke za osobe dorosla wychodzi przynajmniej 43 zł. Tam gdzie KO tam drozyzna i łupienie obywateli.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    17
    25
    Polexit(2026-03-31)
  • @Polexit - A mnie nikt tak nie złupił jak PiS. to za ich rządów wprowadzono kilkadziesiąt nowych podatków, które jako przedsiebiorca, właściciel, obywatel muszę płacić do dziś.
  • @Polexit - Najlepiej za darmo. Nie stać cię z 800+?. Nie trzeba tam być codziennie.
  • @Polexit - łupienie to już było w wydaniu poprzedników, zapomniałeś czy nie chcesz pamiętać?
  • Tak poprzednicy to ćwierk PSL i nakretka z KO. Teraz został sam nakrętka nadal z KO.. A przypomnij kto wcześniej zarządzał dolinką? Czyżby ten harcerz który teraz składa donosy?? Zapomniałeś czy nie chcesz pamiętać?Akuku! KO łupi Elblążan i takie są fakty. Trzeba Elblążan edukować bo większość nawet nie wie kto tak nieudolnie administruje miastem. Ostatnio siedząc w saunie Elblążanie twierdzili że za tą opłatą za saunę stoi PIS. Także taką mamy świadomość wśród mieszkańców miasta.
    8
    5
    Polexit(2026-03-31)
  • @Polexit - To ty nawet w saunie podsluchujesz?trzeba tam powiesić symbol ucha żeby ludzie mieli się na baczności
    2
    4
    Jawamkaczoraniewybieralem(2026-03-31)
  • @Polexit - "Przeciez jeszcze kilka lat temu parking przy CRW Dolinka był darmowy, " - DARMOWY to dla naiwnych wyborców PIS chyba, ja płaciłem za niego w podatkach, nieprawdaż exitku.
  • @Polexit - Wywód mądry ale mam inną konkluzję. Można było wejść za 20 pln Przed pisem i PISFLACJĄ. Przez pis wzrosła płaca minimalna a więc i koszty działania obiektu. Po drugie to dzięki pis mamy najdroższy prąd w Europie a basen zużywa go dużo. Po trzecie pis wprowadził kilkadziesiąt nowych podatków. Wzrosły koszty prowadzenia to musiały wzrosnąć ceny. Tak prostego mechanizmu nie pojmujesz?
    1
    5
    Tak pis wstał z kolan(2026-03-31)
  • A mnie złupił POprzedni Tusk, a aktualny złupi mnie, moje dzieci, wnuki i jeszcze kolejne pokolenia.
Reklama