UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • ale co my z tego mamy??? ja osobiście nic! autobusy źle jeźdza, rozkłady jazdy do bani, gospodarka, pracy ciekawej jak na lekarstwo, on ma dobrze bo ma dobra posadkę jemu to wygodnie, co widać... ; ) on bedzie chwaili miasto bo jemu jest wygodnie ale innym niekoneicznie. Jaka jednostronność. dobrze mają ci coś przy urzedzie pomimo ze jest ich wielu, to jest to garstka uprzywillejowanych ludzi, ilu z mediów poszło do urzedu? bo lepiej płaca? pare osób, dziennikarze zawsze uciekali do urzedów bo lepiej tam płacą hehe i to ma byc sukces miasta? POrażka...
  • MariuszLewandowski-Fc To że Miasto ma mocno wzmocniony zespól promocji mnie cieszy. Moim zdaniem Pan Wróblewski za mało pokazywał co robił - dlatego przegrał wybory do sejmiku ale nie tylko dlatego i mam nadzieje że PSL i Kosiniak odejdą z polskiej polityki jak najszybciej. Co do dziennikarzy to zawód od lat jest w kryzysie - place spadają i wielu dziennikarzy zasługuje na mniejszy szacunek niż tanie ulicznice z przydrożnych parkingów. Mi się nowy sposób pokazania miasta i ujęcia z drona bardzo podobają i skoro młodzi ludzie potrafią zrobić cś dobrze to lepiej żeby to robili dla Elblaga niż sprzedawali się Pis-owi czy Platfornie, Porażka owszem tyle że między Twoimi uszami.....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    1
    MariuszLewandowski-Fc(2026-05-07)
Reklama