UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Tramwaje jak łomotały tak łomoczą. Nie ma żadnej poprawy. Człowiek nie słyszy nawet swoich myśli, kiedy przejeżdza tramwaj Jesteśmy skansenem Europy.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    7
    4
    1946 jestem(2026-05-07)
  • @1946 jestem - Torowiska w remoncie, nowe tramwaje zamówione i w produkcji, a ten dalej jęczy o to samo. Co za...
    1
    1
    KapitanSzyderca(2026-05-07)
  • MariuszLewandowski-Fc @1946 jestem - Mój drogi pod Koblencją jest trasa kolejowa po której w soboty i niedziele jedzie Wulkan Expres... Tramwaje w Elblągu to przy nim oaza ciszy i spokoju... Rola skansenu Europu w świetle 30 km do Malborka 80 km do Krolewca i Kanału Elbląsko - Ostródzkiego nie jest najgorsza. Skansen to jednak powrót do korzeni i warto o pamiętać. Byle nie był tylko skansenem - zadaniem Elbląga jest odbudowa potęgi Zamechu i tego w Elblągu jakoś nie widzę.... Ale Samorząd od lat robi co może budując dobre szkolnictwo zawodowe. Szkoda że Morawiecki okazał się kłamcą i w sprawie reanimacji Zakładu Okrętowego..... Życie
    0
    0
    MariuszLewandowski-Fc(2026-05-07)
Reklama