UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Ten drugi komentarz to pisała albo "sztuczna inteligencja" albo "prawdziwa głupota"!!! Nie sądzę, żeby fajny prezydent, jakim jest Michał Missan, czy jego niezła"ekipa", z uroczą Panią wiceprezydent Katarzyną Wiśniewską na czele, była zadowolona z takich "wiernopoddańczych" wystąpień! Śmierdzi prowokacją!
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    16
    1
    zniesmaczony dziadek stefek(2026-04-10)
  • @zniesmaczony dziadek stefek - Dziadek niby nie popiera takiego słodzenia, ale też nie mógł nie wspomnieć o fajnym prezydencie i uroczej wiceprezydent; ) Nieźle.
  • Anonimie! Pisząc o fajnym prezydencie, pisałem o Michale Missanie, którego poznałem, jak jeszcze "rządził" karetkami pogotowia w Wojewódzkim Szpitalu Zespolonym, a Pani Katarzyna Wiśniewska jest uroczą dziewczyną, niezależnie od sprawowanej funkcji! A Ty Anonimie spróbuj czytać ze zrozumieniem! Wiem, to jest trudne i może się nie udać, ale radzę próbuj do skutku!!!
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    1
    rozbawiony dziadek stefek(2026-04-11)
  • @rozbawiony dziadek stefek - jeden anonim dogadał się z drugim tylko ten tutaj musiał podkreslić żę ktoś jest bardziej anonimowy od niego jakby podpis rzeczywiście coś znaczył w swiecie cyfrowym (o ile jest prawdziwny) a i tak kazdy ma swój IP podpis wiec anonim czy nie anonim nie ma znaczenia liczy się sens wypowiedzi.
Reklama