UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Wspaniały człowiek o kolega. Jego pomysły powodowały chęć angażowania się w działania. Interesował się oprócz wyżej wymienionych także motoryzacją, szczególnie motocykle, historią przemysłu metalurgicznego w Elblągu, kowalstwem. Był zawsze mile widzianym w Elbląskim Centrum Edukacji Zawodowej. Zawsze przychodził z nowymi pomysłami i chęcią popracowania na młocie Kowalskim. Tyle wspomnień - Leszku zostawiłeś duży ślad w Elblągu. Spoczywaj w spokoju.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    18
    1
    Romuald Mackojć(2026-05-19)
  • MariuszLewandowski-Fc @Romuald Mackojć - Panie Romanie myślę że powinien Pan włączyć się mocniej w Muzeum Techniki i że powinno ono mieć śp. Lecha za patrona - w końcu to on ten pomysł zainicjował. Szkoda że odszedł Pan już na emeryturę ale mam nadzieje że dzięki temu temat ruszy z kopyta. Myślałem że mamy czas i nie warto się śpieszyć - okazało się że jednak nie że jednak należało kopać Prezydenta po kostkach. Szkoda ale chyba trzeba testament wypełnić. Niestety już tylko testament, ,, ,
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    7
    5
    MariuszLewandowski-Fc(2026-05-19)
Reklama