UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Gdyby nie radni PiS to niewiele, by się w Elblągu działo. Tylko, że zapomnieli dodać, że te pomysły otrzymali od mieszkańców. Jako czasami aktywny elblążanin muszę przyznać, że radni PiS pani Banasiewicz i pan Pruszak zdecydowanie lepiej i aktywniej współpracują w temacie sygnałów i petycji od elblążan, niż radni KO
  • Trzeźwy jesteś
  • MariuszLewandowski-Fc Kolego a ty jakiś na rozumie niedorobiony jesteś czy co ? Ja za swoimi sprawami potrafię chodzić sam i pośrednictwa radnych mi nie potrzeba - oni mają mi STWARZAĆ MOŻLIWOŚCI żebym robił co i jak chce a nie pisać za mnie wnioski czy petycje. A co do radnych KO to daj konkretne przykłady i nazwiska chętnie ich "rozsmaruje" w kwestii lenistwa i braku współpracy. Pod tym względem nie ma taryfy ulgowej - szczególnie dla och partii
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    0
    MariuszLewandowski-Fc(2026-06-24)
  • Misiu Ty jesteś wczorajszy? Radni PiS chyba słoneczko za mocno przygrzało i zaczęli listę zadań Prezydenta podawać jako swoje własne autorskie. Na czym niby kończą się te sygnały w wykonaniu radnych PiS. Pisemko wleci na komisję a jak jesteś w mniejszości to sobie możesz palcem gila dłubać w nosie i tyle na temat. Kadry mają wybitne. Zapomnieli jak Radny butował leżącego człowieka na Starym Mieście i ogłosił się ofiarą ataku.
  • MariuszLewandowski-Fc A tu akurat się nie zgodzę... Rada to zespół i ponoszą odpowiedzialność zbiorową jeśli zapadnie decyzja o ich odwołaniu to w przeciwieństwie do Krakowa raczej pożegnamy ich jak w 2013. k. Ale zaczynają nadrabiać - może jeszcze będą z nich ludzie.99% interpelacji czy wniosków powinni załatwić rozmową z dyrektorem departamentu i bez rozgłosu. Gorzej jak zaczynają od hałasu na sesji albo marnują czas na przepychanki kto kiedy co zaproponował i kiedy. Ale takie bicie medialnej piany to "praca polityczna" która zastępuje w mniemaniu wielu faktyczną prace nad Miastem.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    1
    MariuszLewandowski-Fc(2026-06-24)
  • Zasada medialna PIS - krytykować KO/PO bo może jakiś naiwny uwierzy i zagłosuje na ten PIS, tylko przez zmyślanie i naiwnych w to wierzących wygrywacie wybory - TYLKO!
Reklama