UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • My nie pisaliśmy że chcemy coś dawać, a kto nam da, czekamy na mieszkanie 4 lata i nic. Zgłosimy się wszyscy po mieszkanie, mamy dzieci. przyjdziemy znowu, żeby nam urząd w końcu przekazał lokal. Szok.
  • Tylko daj i daj. .ludzie uciekają z obawy o życie bliskich i swoje, rozumiem, ze Twoje zycie teraz tez jest zagrożone? Są sytuacje wyjątkowe, takie jak teraz na Ukrainie, rusz głowa i spójrz poza czubek własnego nosa. Czasami wstyd mi za ludzi, z którymi przebywam na codzień, egoiści do kwadratu.
  • Cywilizowani ludzie pomagają innym a nie widzą tylko koniec własnego nosa. A mieszkanie to sobie kup, zapracuj a nie liczysz tylko zasiłki i 500 plusy. Aby Ciebie nigdy nie spotkało to co tych biednych ludzi. Abyś nigdy nie musiała ruszać w świat z dziećmi i 1 walizką. Lepiej zastanów się co piszesz, biedna pokrzywdzona.
  • To zamiast czekać na mieszkanie to wez sie do roboty i zarób na to mieszkanie, mi nikt nie dal sama musze na nie pracowac. Dlaczego ty masz dostac za darmo a ja musze sobie kupic? P
  • Hmmm. Ludzie, co Wy tu wypisujecie!? Czekacie na mieszkanie 4 lata? Do roboty się wziąć, to będzie mieszkanie, a nie czekać na socjalne! XXI wiek, wojna za rogiem, a Wy tylko czubek własnego nosa widzicie! Ludzkie tragedie macie w nosie! Dzieci i dorośli umierają koło Was! Co za durne podejście! Co za durny świat! Pobudka, bo dzisiaj mnie, a jutro Tobie. .. Co za ciemnota nas otacza!!!!
  • Nie żyjesz w kraju objętym wojna, nie musisz uciekać z kraju. Więc nie mniej pretensji, do uciekinierów, że inni obejma ich opieką. Trzeba było kupić sobie mieszkanie a później płodzić dzieci. A teraz pretensje do wszystkich i zadania, daj, daj, daj. .. ..
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    14
    2
    Pomagam(2022-02-27)
  • Nam podobnie też kredyt hipoteczny na Dom a większość daj daj mało
  • Tego właśnie nienawidzę w tym kraju: egoizmu! Powinniśmy zmienić nazwę na Rzeczegoistyczna Polska. Tylko "daj", "mi się należy", "a kto mi zabroni", "bo mam ochotę"- zero myślenia o innych, że komuś może coś przeszkadzać, że ktoś ma gorzej. ..
  • To może sam sobie załatw!!! ludzie maja kredyty na mieszkanie a tu się pojawił roszczeniowy ze mu się należny !! I tylko ja i ja!
  • Zapytaj się rodziców w stanie wojennym dary z Europy zachodniej. Jak jest potrzeba to się pomaga. A Ci ludzie uciekli przed śmiercią. Jakbys był na ich miejscu to też by Ci ktoś pomógł. Wiec nie płacz. Wstydz się za co mówisz.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    3
    Nie zakarzony(2022-02-28)
Reklama