UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Lepiej by ścieżke rowerowa na Suchacz zaczęli. Jazda rowerem w tamta strone to rollercoaster
  • nikomu nic nie pasuje.... dobre wieści o poranku, że coś się dzieje a tu pierwszy komentarz jakieś szczucie.... dobrze budować
  • Czy Ty umiesz czytac ze zrozumieniem? Co to znaczy "lepiej by". Umiesz czytac, ze ta inwestycja jest wybrana prez mieszkancow z Budzetu obywatelskiego, a temat sciezki do Suchacza to juz jednak calkowicie inny temat, a miasto co najwyzej sciezke moze zrobic do granicy miasta na Mazurskiej... dalej to juz gmina.
  • Ja się odniosę do tego tak: nie tobie pod oknami budują. Super, że coś się dzieje w mieście, ale nie lepiej było budować tego gdzieś w parku, czy po prostu w innej lokalizacji? Po co na dolince robiono plac zabaw dla psów, gdzie widzę tam 3 osoby na krzyż w tygodniu, więc mogli myśleć wcześniej, czy taki teren w przyszłości nie zagospodarować na jakąś rekreację dla dzieciaków, a plac dla psów mógłby powstać innym miejscu. Zresztą myślę, że i znalazła by się inna lokalizacja wszędzie indziej. No ale na pewno nikt z urzędu miasta nie mieszka na tym osiedlu więc budują. Współczuję mieszkańcom, bo będą piski, krzyki i przekleństwa pod ich oknami.
  • Na dolince 3 osoby z psami. Kup lepsze okulary bo masz coś nie tak że wzrokiem
  • Czy wy ludzie nie czytacie ze zrozumieniem??? Przecież ta lokalizację wybrali mieszkańcy tej dzielnicy. Nie urzędnicy. !! Nie prezydent. Nikt z urzędu. !! A serio ktoś musi nosić okulary. Osobiście chodzę ze swoim psem w tyg na Dolinkę i jest film ludzi z psami. Piszący pewnie jest bezrobotnym lub emerytem chodzącym na spacerki w porach kiedy właściciele psów za w pracy. Przejdź się o 17,18 to zobaczysz. Co za bzdury wypisujesz to aż żal. !
  • Wzrok to mam bardzo dobry, a ty naucz się czytać ze zrozumieniem. Plac zabaw dla psów w ciągu dnia w tygodniu na dolince jest praktycznie pusty. To, że po dolince ludzie chodzą z psami, nie oznacza, że każdy idzie na ten plac dla zwierząt.
  • I dobrze. Rowerzysta musi zrozumieć, że nie jest najważniejszym uczestnikiem ruchu.
  • a te sterty gnoju to chyba ptak narobiły?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    1
    Kaczor(2022-03-23)
  • to uważam że nie powinna kasa iść z budżetu a niech płaca jak chcą mieszkańcy :) dobrze że mój 1% idzie w co innego :/ bo inwestycje wiać do niczego
Reklama