UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Zamiast się skupiać na resentymentach istnieje dziś Radio Żuławy w Elblągu i jest to najfajniejsze radio jakie dziś miasto posiada a raczej chyba prywatny nadawca. Nie rozumiem czemu UM w sumie to nie wiem nie wspiera tego medium tak jak powinno. Ja się dowiedziałem o nim całkiem niedawno jakiś rok czy dwa temu i tez dzięki tu umieszczanym komentarzom. Mi się to radio bardzo podoba i nie ma tam właśnie za wiele polityki i informacji z miasta włącznie a przecież taki Portel mógłby współpracować z tym radiem i razem uzupełniać wszystkie wiadomości, informacje ze świata, polityki, ekonomii, gospodarki czy sportu oraz kultury i imprez kulturalnych. Pozdrawiam redaktora naczelnego Radia Żuławy Karola Pufala który dla tego radia robi najlepszą i owocna robotę. Jak nikt inny szanuje głos słuchaczy i wspaniale wspiera ich inicjatywy czy prośby dotyczące realizacji ramówki. To Radio ja osobiście słyszę w mieście coraz częściej w różnych sytuacjach i miejscach w mieście a to oznacza że dociera do coraz szerszej rzeszy odbiorców czyli radiosłuchaczy. Życzę Radiu Żuławy dużego rozwoju i rozgłosu na naszej mapie regionalnej i poza nia.
  • Łubu dubu! łubu dubu !!! Niech nam żyje Prezes klubu !!!
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    5
    zgryźliwy dziadek stefek(2026-08-22)
  • Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje prezes naszego klubu! Twój komentarz niczym wycięty z Misia
    0
    3
    MiśColargol(2026-08-24)
  • Jeju, naprawdę. Jakie tam gwiazdy prscują, a Ty nie? Dlaczego Cię nie chcą, nie rozumiem. Męczysz się z tym, co nie? Bardzo cierpisz, oj bardzo.
  • @MiśColargol - Oczywiście Mój Drogi Misiu Colargolu!!! Ten komentarz nie jest "... niczym wycięty z Misia... ", ale jest żywcem wycięty z Misia!!! Napisałem go po przeczytaniu kilku czołobitnych komentarzy!!!
    0
    1
    dziadek stefek(2026-08-24)
Reklama