UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Nie pisz za wszystkich że wszyscy szukają czegoś regionalnego i lokalnego i tego słuchają bo ja tego nie robię, to ze ty czegoś pragniesz i to lubisz nie znaczy że inni myślą i robia tak samo jak ty. Tak lansujące przez ciebie rejdjio żółw nikogo nie interesuje, to papka mało ciekawa. Dzis każdy szuka czegoś oryginalnego a nie czegoś nijakiego jak te twoje nudne rejdjo zuław i sam hejtujesz a zabraniasz innym wyrażać opinii nawet negatywnej. wiec zastanów się co myśli i co piszesz bo to nie trzyma się kupy! Jesteś maniakiem i kolesiem chyba od tych z rejdjo zuław i piszesz nie na temat pod artyukułem o historii radia el więc przestań pisać nie na temat albo sensownie na temat. Człowieku przestań pisać nie na temat wszędzie gdzie coś się pojawi o radiu el czy eska to ty z tym swoim rejdjem zułw wyskakujesz i lansujes to aby w gogle się pozycjonowanie pokazało ale kombinujesz, darmową reklamę. Nikt nie ma się czego wstydzić i zazdroscić a na pewno nie Elblag nie narzucaj swojego punktu widzenia innym bo inni nie są tobą. Elblag ma Radio Eskę, Elbląg i Gdańsk Olsztyn i masę stacji w interencie i to nas cieszy. Twoje rejdjo nikogo nie interesuje. Wiem bo mi mówili. bardzo mi się podoba ten artykuł o Radiu El i cieszę się że mogłem się dowiedzić o jego przeszłości. Fajny ten dział historyczny. Dziekuję za artukuł!
  • Sam napisałeś te wszystkie komentarze na temat Radia Żuław czyli hejt a zdradza ciebie czcionka bo w każdym komentarzu piszesz redijio i ty śmiesz mnie pouczać. Nie warto z takimi jak ty w ogóle wchodzić w polemikę. Słuchaj czego chcesz a Radio Żuławy przynajmniej jest ze słuchaczami i w stałym kontakcie. Tego nie ma w żadnym komercyjnym radiu typu ESKA czy ZET czy RMF FM gdzie rządzą tylko wielkie pieniądze a muzyka jest tam tylko puszczana na zasadzie słupków słuchalności największej szmiry jaką dziś możemy dostać. Masz jakiś awers i sam nie wiem do kogo i dlaczego ale to już twój prywatny problem. Radio Żuławy jest najlepsze a ty tylko możesz się tu powyżywać bo smutne masz chyba życie.
  • Nie ośmieszaj się. Elbląg dziś poza Radiem Żuławy nie ma żadnego radia lokalnego a to wszystko co wymieniłeś nie jest w ogóle z Elblągiem związane. To są jakieś oddziały poza miejscowe które tu utrzymuje tak zwanych dziennikarzy radiowych a ci im dostarczają materiały do informacji z miasta ale nadają nie z Elbląga, może jedynie jakieś audycje tu nagrane. Zresztą po co się zagłębiać jak ty wychodzisz z założenia, ,cudze chwalicie a swego nie znacie" i poznać nie chcecie a właściwie nie chcesz.
  • "Elbląg dziś poza Radiem Żuławy nie ma żadnego radia lokalnego" - teraz już wiem, że nie posłucham. Dzięki za antryreklamę
Reklama