UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Proszę mi odpowiedzieć jak kochać to miasto? Jestem jego obywatelem od ponad 50 lat, i szczerze mówiąc nasze miasto jest bardzo ładne, ale... osoby zarządzające nim chyba nie do końca potrafią zadbać o dobro mieszkańców. Jeśli w Zarządzie Dróg UM zasiadają osoby delikatnie mówiąc niekompetentne. Jak można rozwiązywanie problemu mieszkańców skwitować słowami: miasto nie musi zapewnić dostepu czy dojazdu do posesji, o miejscu na zaparkowanie samochodu to już nie wspomnę. Urzędnikom chyba pomyliło się co nieco. O ile się nie mylę to ich pensja jest z naszych podatków, a co za tym idzie to mieszkańcy miasta Elbląg są ich pracodawcami. Więc może poczuli się w obowiązku temu miastu i jego mieszkańcom służyć pomocą. Czasy komuny bezpowrotnie minęły, kiedy to pani na urzędzie była niczym królowa od pieczątek i zaświadczeń, a które to czasy z chęcią wielu urzędasów chciało by powrotu. Hashtagi: #UMElblag, #Elblag, #urzednik
  • A urzędnicy to niby podatków nie płacą???
  • Jesteś mieszkańcem od 50 lat i nie zauważysz że że każdy prezydent i każda rasa zawsze jest krytykowana ? Czas byś ty rządził a nie pisał...
  • Jak czytam takie komentarze to mam pewność, że wielu pozostało mentalnie w tamtych czasach.
Reklama