UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Nie mam zastrzeżeń do firmy Charon. Do moich bliskich zmarłych podchodzili zawsze z szacunkiem, na zapłatę potrafili poczekać. Ktoś próbuje im zaszkodzić.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    24
    54
    Dorota.(2022-10-11)
  • @Dorota. - Ale inni mają jak takie kwiatki wychodzą na światło dzienne. W interesie firmy leży oczyszczenie się z zarzutów. Bardzo mocnych w świetle nagrań, które sama może sobie Pani posłuchać.
  • @Dorota. - Droga Doroto! A skąd wiesz czy twoich bliskich zmarłych nie kopali i wyzywali podczas czynności które muszą wykonać?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    12
    6
    Dagmara1978(2022-10-11)
  • @Dorota. - Dokładnie. media zrobiły nagonkę na firmę zanim zapadł wyrok. Elblascy przedsiębiorcy to hieny w dużej części. Ktoś chce ich wywalić i stąd nagonka medialn. Fuj.
  • Największe hieny to niestety jak przedstawia ta sytuacja to ludzie pełno w nich jadu złości a widać do oceny innych też są szybcy
  • Obejrzałam 3 - Stonogi który próbował w rozmowie zdenerwować policjanta obrażał Go itd... Stonogi z właścicielem, którego też próbował wyprowadzić z równowagi obelgami i kolejne w tym kolejne osoby nie będącej właścicielem firmy - Wywiadu P. Eryka nie dałam rady oglądać męczyłam się oglądaniem - często się powtarzał wypowiedz bez ładu i składu a pytania Pana Stonogi zadawane tak by oczerniać tylko byłego bądź nie pracodawce :)....
  • @Dagmara1978 - Ze niby zmarły się urazi bo ktoś go wyzwał po śmierci?
  • Zmarły się nie obrazi bo nie żyje, ale taki typ, który tak traktuje osoby zmarłe krzywdzi osoby z rodziny, zadaje im dodatkowy ból. Nie wyobrażam sobie żeby bliskie mi osoby, które zmarły były kopane, rzucane jak śmieci, wyzywane.... coś potwornego. Wierzę panu Erykowi i prokuratura powinna zająć się ta firmą.
Reklama